Anghel Damian, confesiuni după 8 ani de iubire cu Lia Bugnar: "Primul pas l-am făcut eu". Cum îi afectează diferența de vârstă / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Anghel Damian trăiește de 8 ani o frumoasă poveste de dragoste cu Lia Bugnar. În ciuda diferenței de 22 de ani de vârstă, cei doi se înțeleg de minune, iar actorul de teatru și film ne-a vorbit deschis despre relația lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă a curs multă cerneală pe tema asta, mai ales de când tu și Lia, iubita ta, ați intrat în atenția publicului, mi-ar plăcea să ne povestești cum v-ați cunoscut și cine a făcut primul pas…

Ne-am cunoscut la o filmare, unde jucam doi străini care se îndrăgostesc la metrou. Ne-am îndrăgostit la repetiții la teatru, într-un spectacol unde jucam doi străini care sunt într-o competiție draconică și aproape că se urăsc. Primul pas l-am făcut eu, nebunia tinereții, cum ar veni, după care puteți vedea…

Anghel-Damian-relație-Lia-Bugnar-1Anghel-Damian-relație-Lia-Bugnar-1

Secretul relației Liei Bugnar cu Anghel Damian

Voi nu sunteți împreună de ieri, de azi, ci de 8 ani, așadar vorbim despre o relație solidă, de cursă lungă. Care este secretul acestei longevități?

O compatibilitate mișto de stil și caracter și un simț ascuțit al micului compromis (al amândurora). Orice relație de lungă durată are ca fundament adaptabilitatea la celălalt și, în anumite cazuri, micul
compromis. Adică renunțarea la o plăcere minoră pentru o armonie majoră în cuplu. Cei trecuți prin relații lungi știu despre ce vorbesc. Cei care încă așteaptă relația vor afla… sau nu.

Între voi sunt 22 de ani diferență… V-ați lovit de prejudecățile oamenilor, au fost persoane care nu au dat relației voastre nicio șansă din acest motiv? Ce le-ai transmite acum?

Prejudecăți au fost și vor exista în continuare. La început, erau mai dese, mai gălăgioase, mai mulți oameni convinși că nu vom rezista mult, că e nefiresc. Dar trecând această probă a timpului, zgomotul s-a disipat și nu mai ajunge la noi. Suntem feriți, cred eu, pentru că suntem înconjurați de oameni pe care îi iubim și care ne iubesc și nu văd în noi o diferență de 22 de ani.

Citește și: Lia Bugnar, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian:”În afară de faptul că e frumos, deștept și bogat sufletește, are și simțul umorului. Este perfect!”

Citește și: Lovitură de teatru! Deși s-a aflat recent de relația lor, Anghel Damian o iubește pe Lia Bugnar de 7 ani:'Suntem de mult timp împreună, ne-am îndrăgostit pe scenă'

Citește și: Anghel Damian din serialul Vlad, despre iubirea cu Lia Bugnar. Ce-i ține împreună, deși îi despart 22 de ani:”Cel mai important este să…”

Citește și: Ioana Ginghină se mărită! A fost cerută în căsătorie de noul iubit:„La mine e totul sau nimic'/ EXCLUSIV

Anghel Damian: „Sunt mai matur decât ea, în ciuda vârstei'

Ce pasiuni comune aveți și ce pasiuni ați „împrumutat unul de la celălalt? Ce vă place cel mai mult să faceți când plecați în vacanță, de exemplu?

În timp, fiecare pasiune individuală a devenit pasiune comună. Am împrumutat mai tot, când eu de la ea, când ea de la mine. Ca să îți dau cel mai puternic exemplu în acest sens, înainte să fim împreună, eu nu suportam pisicile. Eram a dog person, cum se spune. Iar Lia nu prea înțelegea nevoile unui câine. Azi, eu sunt pisicar, îndrăgostit până peste cap de cele două pisici de acasă, și Lia este înnebunită după câinele nostru Iago și îi face toate plăcerile.

Lia spunea, într-un interviu, că tu ești mai deștept și adesea mai matur
decât ea… Cum comentezi această afirmație?

O afirmație făcută din iubire. (zâmbește) Dar ca să dăm Cezarului ce e al Cezarului, într-adevăr, sunt mai matur decât ea, în ciuda vârstei.

Profesional, cât de bine vă completați? Se mai întâmplă să iasă și scântei?

Armonie când scriem împreună. Scântei când repetăm. Dar scântei de scurtă durată. Nimic periculos. În orice caz, suntem parteneri în absolut, complementari în gândire și acțiune. Chiar ne potrivim.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MARTIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Adi Bulboacă, Hepta, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton