Kate și William, reacție vehementă după interviul dat de Meghan și Harry: "Nu suntem o familie rasistă"

 Oana Pantazi
.

Kate Middleton și Prințul William sunt în stare de șoc după ce Meghan Markle și Prințul Harry au făcut dezvăluiri privind Familia Regală britanică, în interviul dat pentru Oprah Winfrey și difuzat de postul CBS. Iată ce l-a înfuriat cel mai tare pe William!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La trei zile după ce interviul dat de Ducii de Sussex pentru CBS a explodat în media, indignând o lume întreagă, Kate Middleton și Prințul William au reacționat în fața acuzațiilor făcute de Meghan și Harry. Ducele de Cambridge a fost furios, spun sursele, după ce fratele și cumnata lui au vorbit despre discriminarea rasială de la Curtea Regală, dar și despre relațiile pe care le-au avut cu membrii familiei.

William și Kate, șocați de dezvăluirile lui Meghan

Pe parcursul interviului cu Oprah, Meghan Markle i-a spus vedetei de televiziune că în Familia Regală a avut loc o conversație privind culoarea pielii lui Archie și că au existat îngrijorări în această privință. Mai mult, Ducesa de Sussex a afirmat că, la un moment dat, a avut gânduri de suicid, deoarece nu mai făcea față asaltului constant al presei tabloide care o denigra.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah! „Nu mai voiam să fiu în viață”

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey. Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Meghan Markle acuză Familia Regală de rasism! „Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii fiului nostru”

Citește și: Meghan Markle, atacată dur de sora ei, Samantha, după interviul cu Oprah: „Adevărul a fost complet ignorat”

William și Kate au fost șocați după ce au aflat ce au zis Meghan și Harry. Dar ceea ce i-a șocat cel mai mult a fost faptul că Meghan s-a gândit să-și ia viața și mai ales discuțiile cu privire la faptul că unul dintre membrii Familiei Regale a făcut comentarii cu privire la culoarea pielii lui Archie. William și Kate știau câte ceva despre problemele lor cu angajații de la Palat, dar nu s-au gândit că lucrurile au luat o asemenea amploare”, a menționat o sursă din proximitatea celor doi pentru Us Weekly.

William, furios pe Meghan și Harry

După mărturisirea șocantă cu privire la culoarea pielii lui Archie, Meghan a ținut să menționeze că nici Regina Elisabeta a II-a și nici Prințul Philip nu sunt incluși în această conversație. Evident, suspiciunile au planat imediat asupra Prințului Charles și a Prințului William. Ulterior, o sursă de la Buckingham a mărturisit pentru publicația The Sun că Prințul William a fost furios în urma acestor mărturisiri.

William și tatăl său au vorbit adeseori despre rasism și sănătatea mintală. Pentru ei, să fie acuzați că sunt rasisști este extrem de supărător și greșit', a mai spus sursa. Acesta a mai menționat și că William este extrem de mândru de diversitatea culturală și rasială care există în Marea Britanie.

Conform Vanity Fair, Harry i-a scris un e-mail tatălui său pentru a justifica de ce el și Meghan au dat acel interviu. Prințul Charles însă, după cum a dezvăluit un prieten de-al său, era pur și simplu disperat.

De asemenea, William este îngrijorat din cauza faptului că soția lui a fost implicată în toată această poveste, în mod inutil'. Asta cu atât mai mult cu cât Meghan a vorbit și despre faimoasa ei ceartă cu Kate, mărturisind că cea care a plâns înaintea nunții a fost ea și nu cumnata ei.

Deși Ducele și Ducesa de Cambridge s-au simțit îngrozitor după difuzarea interviului auzind mărturisirile lui Meghan, aceștia și-ar fi dorit totuși ca Meghan și Harry să nu încerce să distrugă Familia Regală.

Întrebat de un reporter, în timpul unei vizite făcute azi la o școală din estul Londrei, despre scandalul creat de declarațiile date de Meghan și Harry, William a răspuns doar atât:

Nu suntem o familie rasistă'.

În ceea ce-l privește pe fratele său, Ducele de Cambridge a mai răspuns: „Nu am vorbit încă cu el, dar intenționez'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton