Andreea Moșneagu de la Survivor se căsătorește:"Din echipa mea nu va fi nimeni domnișoară de onoare"

 Cica Cristina
.

Andreea Moșneagu este ultima concurentă eliminată de la Survivor România! Războinica a făcut primele declarații cu privire la planurile pe care le are la întoarcerea din Republica Dominicană și a dezvăluit că se pregătește de nuntă. De asemenea, a ținut să sublinieze că toți colegii ei din echipă vor fi invitați, însă niciuna dintre fete nu va fi domnișoară de onoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Moșneagu este ultima concurentă care a părăsit competiția Survivor România, cu lacrimi în ochi. După ce Războinicii au pierdut două jocuri de imunitate consecutiv, Andreea Moșneagu a fost cea care a plecat din concurs. A fost nominalizată alături de Marilena și Alin Sălăjan.

„Cu jumate de suflet râd, cu jumate de suflet plâng. Râd pentru că mă duc acasă, mă duc la bine, la căldură, chiar dacă în România este frig, la mine acasă este cald. Mă duc să îmi rezolv problema la genunchi și sper să nu fie ceva complicat. Cu jumătate de suflet plâng pentru că mi-aș fi dorit să ajung până în finală să câștig premiul, dar în situația asta nu o să pot face față', a declarat Andreea Moșneagu, cu lacrimi în ochi.

Andreea-Mosneagu-1Andreea-Mosneagu-1

Andreea Moșneagu de la Survivor se pregătește de nuntă

Andreea Moșneagu este așteptată acasă de logodnicul ei Adrian, iar cei doi se pregătesc de nuntă. Concurenta a făcut primele declarații despre eveniment.

„Eu aș vrea să îi invit pe toți. Cine are plăcerea să vină, îi aștept cu drag.  Vreau să țin legătura cu toți, nu am nimic personal cu nimeni. Georgiana nu mai face parte din echipa Războinicilor și pe Faimoși, din păcate, nu îi voi invita. Clar nu îi voi invit pentru că am fost echipe adverse”, a transmis Andreea.

Citește și: Andreea Moșneagu, eliminată de la Survivor. Războinica a izbucnit în plâns:”Problema la genunchi…”

Citește și: Cine este Andreea Moșneagu de la Survivor.Cu ce se ocupa înainte de emisiune

Citește și: Un actor de reclame, arestat preventiv în București pentru viol și tentativă de viol.Alexandru Zudor are doi copii

Citește și: Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale:„M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile. Nu am să uit niciodată când…'/ EXCLUSIV

Andreea Moșneagu de la Survivor, detalii despre nuntă

Andreea Moșneagu a precizat că își va invita toți colegii din echipa albastră, însă nicio colegă nu va fi domnișoară de onoare la nunta sa.

Din echipa mea nu va fi nimeni domnișoară de onoare, asta voi alege eu personal împreună cu iubitul meu', a mai spus Andreea Moșneagu, potrivit wowbiz.ro.

Ea a ținut să sublinieze că iubitul ei a susținut-o necondiționat pentru deciziile pe care le-a luat: „Atâta timp cât mie ceva îmi face plăcere, este alături de mine și mă susține și sunt norocoasă„, a mai povestit Andreea.

Cum se simte Andreea Moșneagu după eliminarea de la Survivor

Andreea Moșneagu a mai relatat că a părăsit competiție, în principiu, din cauza accidentării la genunchi.

Genunchiul încă mă mai supără, e puțin umflat. Când voi ajunge acasă o să îmi fac un RMN și sper că nu este nimic grav. Doctorul a spus că s-ar putea să fie o problemă și la menisc și la ligament, dar nu șiu exact ce este până nu fac un RMN. 

La ultimul joc eu nu am primit permisiunea de a intra și m-am simțit foarte rău că am stat pe tușă. Eu îmi doream foarte mult să intru și docorul nu m-a lăsat. I-am zis Roxanei să intre, că accidentarea ei la arcadă nu era atât de gravă și a spus că ar vrea dar nu poate pentru că este sănătatea ei în pericol.

Dacă nu aș fi fost eliminată prin votul publicului, oricum nu aș fi primit permisiunea medicului să mai intru. Aș fi stat pe bancă să îmi susțin echipa, dar fără posibilitatea de a intra. Am simțit că mi-a pocnit ceva la jocul de forță la care am pierdut doi colegi, pe Lucian și pe Starlin. Eu am încercat să nu bag în seamă durerea. Nu a fost atât de puternică accidentarea, dar cu fiecare traseu se resimțea din ce în ce mai tare. Și cu analgezice tot mă durea„, a mai spus Andreea Moșneagu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton