Bianca Comănici și Ella de la Puterea Dragostei, asemănare izbitoare: "Folosiți același doctor"

 Laciu Andreea
.

Bianca Comănici și Ella de la Puterea Dragostei sunt rivale în viața de zi cu zi. Însă, dacă judecăm după fotografiile postate pe rețelele de socializare, pe cele două le mai leagă și o asemănare izbitoare, dincolo de emsiunea care le-a făcut celebre.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ella s-a decis să facă o schimbare de look, s-a pozat și le-a postat pe contul ei de Instagram. Frumoasa brunetă s-a făcut creață, dar fanii au pus-o la zid, considerând că o copiază pe Bianca Comănici, fosta iubită a lui Livian. Unul dintre urmăritorii ei a criticat-o extrem de dur.

„Ella, dragă, ce ți-ai făcut la față, la buze, la păr, semeni acum cu Bianca Comănici! Arătați la fel, nu mai arăți ca înainte. Credeți că arătați mai frumoase cu așa buze imense? Dumnezeu v-a dat frumusețe și voi vă bateți joc de ea. Vezi că tot Dumnezeu ți-o poate lua. Parcă o copiezi pe Bianca or folosiți același doctor. Sunteți tinere, ce vă faceți mai târziu?”, i-a scris un urmăritor revoltat, pe Instagram.

bianca-comanici-1bianca-comanici-1

Bianca Comănici și Ella de la Puterea Dragostei, asemănare izbitoare

Ella, pe numele ei real Ionela Sozariu, are 25 de ani şi este una dintre cele mai sexy concurente de la Puterea Dragostei. Arată ca un topmodel, dar nu-şi câştigă existenţa de pe urma felului în care arată, ci lucrează pentru o firmă de construcţii. Bruneta sexy din Oradea activează în domeniul marketing-ului.

La castingul pentru emisiunea Puterea Dragostei, difuzată de Kanal D, Ella a făcut furori. Bruneta este obişnuită cu acest gen de reacţie pentru că oriunde merge, cel puţin un bărbat îi cere numărul de telefon. Însă, ardeleanca a stat de vorbă, amical, cu toţi pretendenţii, dar când vreunul dintre ei a întrecut limita bunului simţ, l-a pus, elegant, la punct.

Citește și: Andra Volos și Ella de la Puterea Dragostei, jigniri și amenințări reciproce: 'Lasă că ne întâlnim noi!'

Citește și: De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Mesajul actorului lămurește tot: „Ar fi un compromis…'

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre relația lui Alex Bodi cu Daria Radionova: 'Niciun bărbat nu ar trebui să facă…'

Citește și: Cine este Ana Progras, noua concurentă din echipa Faimoșilor, la Survivor

De ce a renunțat Andreea Mantea să mai prezinte Puterea Dragostei

Puterea Dragostei, sezonul 2, s-a încheiat duminică 26 iulie, la Kanal D. Câștigătorii emisiunii au fost Livian și Bianca, cei care au format unul dintre cele mai admirate cupluri ale sezonului. Cei doi au plecat acasă cu trofeul și cu câte un cec de 10.000 de euro. Anunțul a fost făcut de Andreea Mantea, care și-a luat la revedere de la cei prezenți.

Andreea Mantea a șocat pe toată lumea când a anunțat că renunță să mai prezinte emisiunea Puterea Dragostei, una dintre producțiile de succes ale Kanal D. Bruneta a motivat decizia prin faptul că vrea să-i ofere un cămin stabil băiețelului ei, însă apropiații ei susțin că altul este motivul real.

Chiar dacă ea a susținut că vrea să rămână în țară pentru David, prietenii au dat-o de gol: bărbatul pe care îl iubește în prezent este, de fapt, motivul pentru care refuză să mai filmeze la Istanbul.

Ce a pățit Bianca Comănici din cauza criticilor

Bianca Comănici a povestit că a suferit atât de mult din cauza jignirilor care îi erau aduse, încât au existat momente în care și-ar fi dorit să moară chiar.

„Am avut multe complexe. Plângeam zile întregi pentru că oamenii mă jigneau. Îmi doream să mor fiindcă nu mă puteam iubi. Lăsam comentarii urâte oamenilor și îi jigneam. Până într-o zi, când am învățat că sufletul este la fel de frumos ca și chipul tău’, a povestit Bianca Comănici pe Tik Tok.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton