Boala de care suferă Andreea Mantea și care o face să pară însărcinată: ”Mi-e greu să explic”

 Stamen Diana
.

Andreea Mantea a vorbit pentru prima dată despre boala de care suferă. Mulți credeau că vedeta este însărcinată, însă adevărul era că o afecțiune o făcea să pară așa. Andreea Mantea s-a deschis în fața fanilor săi și a explicat cu ce probleme de sănătate se confruntă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, Andreea Mantea a fost întrebată în repetate rânduri dacă este însărcinată, mulți observând burta vedetei. Pentru a nu mai exista întrebări de acest gen, prezentatoarea TV a decis să spună de se întâmplă cu ea. Andreea Mantea a mărturisit că suferă de o boală care o face să arate ca și cum ar fi gravidă.

Andreea-Mantea-boala-2Andreea-Mantea-boala-2

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…', a spus Andreea Mantea pe una dintre rețelele de socializare.

Recent, bruneta a menționat și că are bilă leneșă, despre care se știe că este „responsabilă” cu balonarea, mai ales dacă persoana care are această afecțiune nu urmează un regim alimentar strict.

Citește și: Andreea Mantea, declarații neașteptate despre iubitul misterios: „În momentul în care o relație de dragoste funcționează foarte bine…”

Citește și: De ce a renunțat, de fapt, Andreea Mantea la emisiunea Puterea Dragostei și s-a întors în țară. „Am fost un pic egoistă când am ales să plec, fără să mă intereseze…”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împreună la aceeași petrecere. Gabi Bădălău ar fi făcut o criză de gelozie

Citește și: Ion Dichiseanu, ultimul interviu. Ce regret avea: „Nu am putut să…'

Andreea Mantea își mai dorește un copil

Vedeta de la Kanal D trăiește de câțiva ani o discretă și frumoasă poveste de dragoste. Andreea Mantea a mărturisit că își mai dorește un copil, însă când va fi momentul potrivit.

„Nu zic că nu-mi doresc să rămân însărcinată. Nu zic că nu mi-aș mai dori un bebe, doar că nu este momentul. Când o vrea Dumnezeu. Deocamdată, eu nu vreau, dar dacă aș fi însărcinată, nu aș ascunde acest lucru. N-ai cum să ascunzi o asemenea fericire', a mai explicat vedeta.

Andreea Mantea este foarte fericită alături de bărbatul cu care o relație de câțiva ani buni. „La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare. Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens', a declarat Andreea Mantea pentru TVmania.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton