Raluca Dumitru a plâns la Survivor! Cine e bărbatul cu care a vorbit: „Te iubesc mult!”

 Lăstun Ana Maria
.

Tensiunea din Republica Dominicană își pune amprenta chiar și pe cei mai noi concurenți ai show-ului de supraviețuire, iar Raluca Dumitru a plâns la „Survivor România', după ce nu s-a mai putut abține. De ce s-a emoționat vedeta TV?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fosta vedetă TV se află în Republica Dominicană de săptămâni bune, iar dorul de casă începe să își spună cuvântul- Raluca Dumitru a plâns la „Survivor România', de emoție. Tânăra a dat pupitrul de prezentator TV pe traseele supraviețuitorilor și, deși este o persoană extrem de puternică, nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi.

După ce Faimoșii au câștigat jocul de comunicare de la „Survivor România', acestora li s-a garantat accesul la telefonul mobil, de unde puteau contacta un prieten. Raluca Dumitru este extrem de apropiată de un bărbat cunoscut în showbiz-ul autohton, iar mesajul pe care el i l-a transmis fostei prezentatoare TV, a înduioșat-o până la lacrimi.

Citește și: Irisha, adevărul despre relația cu Raluca Dumitru, la Survivor: „A făcut alianță cu băieții, încerca să…”
Citește și: Sindy de la Survivor le atacă pe Raluca Dumitru și Irisha: 'Au intrat cu niște aroganțe…'
Citește și: De ce s-au certat, de fapt, Elena Marin și Raluca Dumitru: „Conflictul va dura pentru că…'
Citește și: Cum arăta Raluca Dumitru de la Survivor înainte de operațiile estetice

Raluca Dumitru nu s-a mai putut abține! Din cauza cui a plâns la „Survivor România'?

De câțiva ani, pe Raluca Dumitru și Răzvan Botezatu îi leagă o frumoasă relație de prietenie. În timp ce ea se află la zeci de mii de kilometri de casă, Răzvan o susține neîncetat și are grijă de tot ce a lăsat Raluca în țară, fie că vorbim despre proprietăți, membrii familiei sau alți prieteni. Acesta i-a transmis Ralucăi Dumitru detalii noi despre toți apropiații săi, despre construcția casei sale, dar și despre cât de susținută și apreciată este. Deci, cuvintele frumoase ale lui Răzvan Botezatu sunt motivul pentru care Raluca Dumitru a plâns la „Survivor România'!

raluca-dumitru-a-plans-la-survivor-romania-1raluca-dumitru-a-plans-la-survivor-romania-1



„Iubirea mea, Survivor! Te iubesc, iubirea mea! Ești frumoasă, ești superbă. Babi te iubește, te visează, vorbesc cu el în fiecare zi, toți te susținem, Raluca. Mai are puțin și termină casa, te așteaptă.
Îmi trimite poze, vorbim în fiecare zi. Îi e dor de tine de nu mai poate, te susține, a spart 3 televizoare până acum. Te iubim!'
i-a transmis Răzvan.

Mai mult decât atât, Răzvan Botezatu a încurajat-o pe buna sa prietenă, care nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. Bărbatul i-a explicat că toată lumea este mândră de ea și i-a oferit un sfat prețios, cu privire la evoluția sa sportivă, din concursul „Survivor România'.



„ Ești frumoasă, ești șmecheră, băi, suntem mândri de tine, Raluca. Vorbesc cu mama ta în fiecare zi. Postează mama ta cu tine, verișorul tău și-a făcut tricou. Ai creat o nebunie totală! Mă laud la toată lumea: „Știți că eu sunt prietenul Ralucăi Dumitru?' Iubi, te iubesc mult de tot, să știi că ți-ai depășit toate limitele.
Rămâi așa cum ești tu, nu te abține de la nimic, ești superbă. Concentrează-te mai mult pe proba de final.'
, a mai adăugat Răzvan Botezatu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton