Andreea Bălan și-a surprins fanii cu un anunț: ”Gata dragilor, mă las de muzică”

 Stamen Diana
.

De când a devenit mămică, Andreea Bălan s-a schimbat radical. Vedeta încearcă să-și petrecă mai mult timp cu fetele sale și chiar să le gătească. Pe lângă muzică, Andreea Bălan se ocupă și de vlogul său. 

Artista a descoperit că se pricepe de minune și la bucătărie. Andreea Bălan a făcut un anunț pe una dintre rețelele de socializare, iar fanii vedetei au fost surprinși la aflarea veștii. Evident, artista a făcut anunțul sub formă de glumă.

„Gata dragilor, mă las de muzică și mă apuc de bucătăreală! Am primit prea multe mesaje frumoase de încurajare și cred că asta mi-e menirea în viață? Îmi deschid și cozocanarie?', a scris Andreea Bălan, pe Instagram.

Andreea Bălan nu mai poate avea copii

În urmă cu trei luni de zile, Andreea Bălan a suferit o intervenție, chiar după ce a născut al doilea copil. A fost la un pas de moarte, dar medicii au salvat-o. A aflat după că nu mai poate avea copil. Atunci, ea a simțit nevoia de consiliere, de ajutor specializat.

Astfel, de trei ani de zile merge la terapeut. Vorbește și de copii, dar și de suferința care o apasă.

FOTO: Facebook

Andreea Bălan, mama ei și micuța ClaraAndreea Bălan, mama ei și micuța Clara

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton