Ce se întâmplă cu Ruxi, fetița lui Alexandru Papadopol și a Ioanei Ginghină, după divorțul părinților

 Stamen Diana
.

Zilele acestea, Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină vor merge la notar, unde vor semna actele de divorț. Cei doi au decis să pună punct căsniciei de aproape 12 ani. Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au împreună o fetiță, Ruxi, în vârstă de 11 ani.

Actorul a fost cel care a cerut divorțul, iar soția lui se pare că nu a mai avut ce să facă. Ioana Ginghină locuiește împreună cu fiica ei în vila de 200.000 de euro pe care o avea cu Alexandru Papadopol.

Cei doi au decis să divorțeze la notar și tot acolo vor stabili custodia lui Ruxi, pensia alimentară, dar și programul de vizită al fiicei lor. Alexandru Papadopol se gândește ca partea lui de vilă să i-o lase fetiței lui. Deși se despart, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol fac tot ce le stă în putere ca fiicei lor, Ruxi, să îi fie bine.

Alexandru și Ioana trebuie să se pună de acord asupra pensiei alimentare, a programului de vizitare al fiicei lor și asupra împărțirii bunurilor etc. S-ar putea să se vadă zilele astea, ca să discute despre pretențiile pe care le are fiecare, dar la fel de bine s-ar putea ca lucrurile să se tranșeze în fața notarului. Papi se gândește să îi lase Ruxandrei partea lui din vilă, pentru ca Ioana și fetița să poată locui în continuare acolo. Din câte știu, custodia va fi comună, oricum el își dorește să petreacă mai mult timp cu fiica sa și se bazează și pe ajutorul bunicilor, adică al părinților lui. Rămâne de văzut cum se vor înțelege în privința divorțului, dar important e că amândoi se gândesc la binele copilului', au declarat câțiva apropiați din anturajul actorului, relatează libertatea.ro.

FOTO: Facebook

Ioana Ginghina, Alexandru Papadopol și RuxiIoana Ginghina, Alexandru Papadopol și Ruxi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton