Fostul soț al Cristinei Spătar va deveni din nou tătic. Iubita milionarului este însărcinată

 Pirvu Cristina
.

Fostul soț al Cristinei Spătar se pare că va deveni tătic pentru a treia oară. Iubita milionarului ar fi însărcinată. După câtiva ani de relație se pare că ei au trecut la pasul următor, de a deveni părinți! 

De aproximativ 3 ani de zile, Alin Ionescu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Larisa Tănăsoiu, ea fiind cu mai mulți ani mai mică decât el. Tânăra atrage imediat atenția, căci are o siluetă de invidiat, forme care sar imediat în evidență. Se mândrește cu un bust impresionant, părul lung și un chip luminos.

Larisa a studiat la o facultate de drept din București, dar pare că îndrăgește hainele, de multe ori s-a afișat în mediul online cu diverse ținute. Ea este o fostă asistentă TV din emisiunea lui Dan Capatos. Tânăra ar fi însărcinată acum cu Alin Ionescu, fostul soț al Cristinei Spătar.

Conform Cancan, Larisa Tănăsoiu va deveni pentru prima oară mămică. Părinții nu au aflat încă sexul bebelușului, deoarece bruneta este în primele luni de sarcină. Atât ea, cât și iubitul ei, sunt foarte fericiți că vor avea un copil împreună și așteaptă cu nerăbdare să sosească pe lume cel mai nou membru al familiei.

Cu multe luni în urmă, Larisa s-a mutat în vila iubitului, iar Cristina Spătar a fost nevoită să părăsească locuința împreună cu copiii. După divorțul de Alin Ionescu, cântăreața a continuat să locuiască în vila acestuia, de dragul copiilor.

Cristina Spatar si copiiiCristina Spatar si copiii

Cristina Spătar, primele declarații despre iubit. Vedeta a făcut credit pentru casă: 'E alături de mine de la divorț'

De aproape trei ani, Cristina Spătar are o relație cu un bărbat pe care îl ține departe de ochii curioșilor. Vedeta a fost invitată la o emisiune TV, unde a vorbit de proiectele profesionale, dar și despre iubitul ei.

‘Prietenul meu m-a ajutat foarte tare cu afacerea. El este cel care stă în spatele acestui business, nu sunt singură, șefa mea de atelier și fetele. Iubitul meu este alături de mine de la divorț. Mai avem puțin și facem trei ani și mă înțelege, mă susține, mă suportă. El face construcții. Noi comunicăm foarte mult și ne consultăm. El a pornit un business cu puțin timp înainte de al meu, dar nu a mers. Dacă nu aș fi avut un bărbat lângă mine mi-ar fi fost mult mai greu. Eu sunt o femeie foarte sensibilă și am avut nevoie de suport. Mai nou am devenit puternică, zic eu. Dacă mâine ar fi să o iau de la zero singură, știu cu ce se mănâncă.’, a declarat Cristina Spătar la Teo Show.

Foto: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton