Andreea Bălan, îngrijorată pentru soarta fetițelor, după despărțirea de George Burcea: "Vor avea acum o altă traiectorie în viață"

 Cica Cristina
.

După despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan se gândește la soarta celor două fetițe. Vedeta susține că fetele sale „nu vor mai avea reperul de familie”.

Andrea-Balan-1-2Andrea-Balan-1-2

Andreea Bălan trece prin momente dificile și se străduiește ca cele două fetițe să nu simtă tensiunile dintre ea și George Burcea. A încercat să fie rezervată în declarații, tocmai pentru a-și proteja fiicele, după cum a declarat. Mama sa îi stă alături și o sprijină cu tot ceea ce are nevoie în aceste momente dificile.

Citește și: Andreea Bălan a dezvăluit motivul despărțirii de George Burcea.Ce reproșuri îi făcea tatăl fetițelor sale: 'Mă gândeam că are pe altcineva'

Andreea Bălan a declarat că și-a dorit dintotdeaună să aibă copii, însă situația în care se află astăzi le va schimba fetelor traiectoria în viață și ar putea să le schimbe și percepția. În egală măsura, artista a susținut că nu s-a văzut niciodată în ipostaza de mamă singură

 'Fetele noastre vor avea acum o altă traiectorie în viată. Când un copil crește fară un parinte în casă degeaba parintele ăla vine odata pe săptămâna sau de 5 ori pe săptămâna. Nu, părintele ăla nu mai locuiește în casă. Fetele vor avea o traiectorie diferită pentru că tatăl lor nu va mai locui cu ele și ele nu o vor mai vedea pe mami care se iubește cu tati, nu vor avea reperul de familie și asta mă doare Poate nu vom mai avea Crăciunul împreună, sărbători împreună și lucrul ăsta mă doare, iar asta e apăsarea oricărei femei divorțate', a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Citește și: Andreea Bălan vrea să se împace cu George Burcea.Ce condiție i-a pus vedeta soțului ei pentru a-l primi înapoi: 'Eu am tot așteptat să-și revină'

Andreea Bălan: „Dacă eram axată doar pe carieră nu făceam doi copii”

Andreea Bălan a răspuns și criticilor legate de faptul că ar fi axată mai mult pe carieră și s-ar concentra mai puțin pe viața de familie.

'Eu cânt de la 10 ani şi toată viaţa mea am cântat şi am fost pe scenă. Dar lângă muzică eu mi-am dorit o familie. Dacă nu îmi doream şi eram o carieristă înfocată nu făceam doi copii. Dacă eram axată doar pe carieră nu eram cu el, poate nu făceam doi copii, poate nu făceam nunta. Am fost întotdeauna extrem de cumpătată. Dar probabil firea mea, i-a făcut sa creadă că doar asta mă interesează. Trebuie să fii dur în industria asta, că e o industrie a bărbaţilor. Eu am o latură bărbătească mai accentuată', i-a spus Andreea Bălan lui Dan Capatos.

George Burcea: „Este cert faptul că fetitele mele suferă

La rândul lui, George Burcea a declarat că este conștient de faptul că fetițele sale vor suferi pentru că el nu va fi prezent în permanență, însă nu mai mult decât ar fi făcut-o dacă ar fi trăit într-un mediu cu țipete și frustrări din partea părinților.

„Este cert faptul că fetitele mele suferă pentru că nu sunt acolo în fiecare zi, dar în același timp consider că ei, copiii, suferă mai mult dacă se dezvoltã într-o familie cu violență fizică sau psihică, cu țipete și frustrări din partea părinților”, a spus George Burcea.

Sursa foto: Facebook

Citește și: George Burcea, primele declarații după despărțirea de Andreea Bălan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton