Ioana Ginghină, primele declarații despre noul iubit. „I-am făcut cunoștință Ruxandrei cu el, chiar de Sărbători”

 Lixandru Livia
.

Ioana Ginghină iubește din nou, după ce anul trecut a trecut printr-un divorț.  Actrița are o relație cu un influencer de turism, iar fiica ei, Ruxandra se bucură că mama sa și-a găsit din nou fericirea.

84127752_2762278273861473_9198044949717712896_o84127752_2762278273861473_9198044949717712896_o

În timp ce fostul soț și-a găsit fericirea în brațele unei colege de breaslă, iată că a ieșit soarele și pe strada Ioanei Ginghină. Zilele trecute, actrița a fost surprinsă de paparazzi alături de noul partener de viață. Fotografiile nu au surprins-o pe fiica ei, întrucât puștoaica era la curent cu noutățile din viața mamei sale.

„Ruxandra era familiarizată, de asta am început să ieșim, dacă e să se întâmple, asta e, se întâmplă, nu mai e nicio problemă. Adică toată lumea știa, era OK. Când i-am spus Ruxandrei că au apărut pozele nu a avut vreo reacție de genul „Aoleu, vai de mine!'. Știa deja ce se întâmplă', a spus Ioana Ginghină pentru Libertatea.

Actrița este foarte apropiată de fiica ei, așa că i-a destăinut faptul că are un iubit, dar le-a făcut cunoștință în momentul în care a fost sigură că relația devine serioasă. „I-am făcut cunoștință Ruxandrei chiar de Sărbători cu el. Fiind vacanță, puteam să manageriez situația mult mai bine. A fost foarte drăguț, pentru că s-a lăsat cu cadouri, s-a implicat Moș Crăciun, erau luminițe prin oraș și atunci totul a fost foarte frumos', a mai declarat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină și-a cunoscut iubitul la o întâlnire în scop profesional Apariția unui nou bărbat în viața actriței a fost bine primită de Ruxandra, care își dorea de mult timp să o vadă fericită pe mama sa.

„Ruxandra mă tot întreba: „Dar tu nu ai iubit? Dar tu nu te-ai pupat cu niciun băiat de când nu mai ești cu tata?' Adică ea oricum aștepta acel moment', a adăugat Ioana. Destinul a făcut ca Ioana și prietenul ei să se întâlnească prin intremediul meseriei, iar legătura dintre ei să evolueze firesc.

„Astă toamnă am fost chemată la agenție ca să vin cu animatorii și cu programele mele de la MiniArtShow în cadrul Kiddo Express. S-au legat lucrurile foarte frumos și da, într-un fel a fost dragoste la prima vedere. Relația a ieșit la iveală cam după cinci luni. Fiind la început, ne dorim o relație discretă. Eram doi adulți singuri, ne-am întâlnit și gata', ne-a povestit Ioana Ginghină.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton