Anda Adam a fost eliminată de la Ferma. Primele declarații, după ce a pierdut duelul cu Elena Chiriac: ”Am muncit mai mult decât toate fetele la un loc”

 Stamen Diana
.

Anda Adam a fost eliminată de la Ferma, după ce a pierdut duelul cu Elena Chiriac. Artista face primele declarații și vorbește deschis despre perioada din concurs.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Competiția de la ProTV s-a terminat pentru celebra artistă de la noi. Anda Adam a fost eliminată de la Ferma și a pierdut duelul în fața Elenei Chiriac. Vedeta a făcut primele declarații, după ce a părăsit emisiunea și s-a întors acasă, la familie.

Citește și: Cum arată Anda Adam după o cură de… Ferma. Fanii au taxat-o: „Ai slăbit mult, ne arăți doar oase!”

'Pentru mine a fost o provocare. Eu sunt genul acela: îmi plac provocările, îmi place adrenalina, îmi plac lucrurile care sunt neobișnuite și vreau să văd dacă le pot duce. Pe mine experiența asta de viață m-a pregătit pentru orice. O experiență de genul cum a fost 'Ferma' este o investiție în mine. Mă dezvolt personal', a declarat Anda Adam.

Artista nu s-a dat înapoi de la nicio provocare și a luptat până în ultima secundă pentru a rămâne în concurs. Bogdan Stoica a părăsit Ferma în același timp cu Anda Adam.

Citește și: Cum arăta Anda Adam fără operații estetice, pe vremea când cânta „Nu mă uita”, împreună cu RACLA. Transformarea este spectaculoasă!

După ce a fost eliminată de la Ferma, Anda Adam a declarat că ea muncit cât toate fetele la un loc, iar ceilalți concurenți ar putea confirma acest lucru.

'Am muncit mai mult decât toate fetele la un loc. Și colegii mei pot confirma. Deci, pe toate dacă le aduni n-au făcut cât am muncit eu în fermă', a mai spus vedeta.

Elena-Chiriac-Ferma-1Elena-Chiriac-Ferma-1

Cum a fost revederea cu fiica ei, după ce Anda Adam a fost eliminată de la Ferma

Pentru a merge în emisiunea de la ProTV, artista a fost nevoită să facă niște sacrificii și să stea o perioadă de timp mai lungă departe de fiica ei, Evelin. Anda Adam a povestit cum a fost revederea cu fetița ei, după ce a fost eliminată de la Ferma.

'Când vorbim de Evelin este subiectul unde eu clachez. Acolo este punctul meu sensibil. Am avut o perioadă acolo, spre final, când plângeam în fiecare seară, mi-era deja foarte dor de fetița mea. Când am ajuns acasă, în momentul în care eram în lift, am scos telefonul și l-am pus pe filmare pentru că am fost și eu foarte curioasă să văd cum reacționează Evelin. Și am această filmare pe telefon. Fetița mea, cam de patru-cinci zile, înainte, începuse să plângă în fiecare seară spunând că ea vrea la mami. Am o conexiune puternică cu ea. Mi-a transmis cumva lucrul acesta. Și în ultimele zile am cam pus pe planul doi competiția', a mărturisit artista.

Citește și: Lanțul de iubire nu s-a rupt! Dovada că Anda Adam și soțul ei încă sunt împreună, după zvonurile că divorțează

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton