Giulia Nahmany face foamea la Ferma pentru că este vegetariană. Mihaela Rădulescu "a spălat" răutatea Annei Lesko!

 Dumba Gabriela
.

De când este la Ferma, Giulia Nahmany este într-o suferință aproape continuă. Niciodată nu are nimic de mâncare și face foamea zi de zi pentru că este vegetariană, iar restul concurenților doar îi pun sare pe rană. După ultima fază urâtă pe care i-a făcut-o Anna Lesko, Giulia a primit un cadou de la Mihaela Rădulescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Giulia Nahmany este vegetariană, iar asta este o problemă foarte mare pentru ea, la Ferma, având în vedere că tot ceea ce se gătește acolo are carne. Iar puținele alimente pe care Giulia le-ar putea mânca, respectiv ouă, brânză sau legume, îi sunt interzise.

În ultimul episod de la Ferma, Giulia Nahmany a trăit un moment foarte urât, când Anna Lesko i-a sugerat să împartă un ou fiert și câteva paste în mai multe mese, așa încât să mai aibă hrană și pentru altă zi, în timp ce restul concurenților din Ferma au mâncat câte două porții de ciorbă de găină.

Cum a reacționat Giulia Nahmany când Anna Lesko i-a porționat mâncarea, și așa puțină

Majoritatea preparatelor pe care le consumă fermierii sunt pregătite de Anna Lesko, iar între cele două au existat mai multe discuții de-a lungul timpului, Giulia Nahmany fiind de părere că pe ea, dar și pe ceilalți concurenți nu îi interesează și de mâncarea ei.

Citește și: Ce dietă ține Anna Lesko, la 40 de ani: „Mănânc doar ce gătesc eu”. Evită să consume mai multe alimente / INTERVIU

Faptul că Giulia Nahmany este vegetariană a atras numai probleme pentru fata bogată de la Ferma. Un ou fiert pe care ea ar putea să-l mănânce este privit cu ochi răi de restul concurenților, unii dintre ei poftind la porția ei, deși au, la rândul lor, alimente cu care se pot sătura.

cina-1024×570cina-1024×570

Astfel, în timp ce se pregătea să mănânce, Giulia Nahmany a fost sfătuită de Anna Lesko, responsabilă cu gătitul, să mai păstreze din acel ou fiert, trei bucăți de roție și 5 penne și pentru altă masă. Totul în timp ce ei urmau să se răsfețe cu câte două porții de ciorbă de găină și multe legume.

Giulia nu a comentat, mărturisind că este obosită să poarte mereu discuții pe seama mâncării, însă a plâns în brațele amicului ei, Gabi Toader.

„Nu înțeleg cum s-a ajuns la situația asta. Eu nu am greșit cu nimic nimănui niciodată. La cină mereu se uită de mine. Îmi este foame continuu', a spus Giulia Nahmany.

Citeste si: Giulia Nahmany de la Ferma este extrem de bogată! Cine sunt părinții ei și cu ce avere se laudă

Mihaela Rădulescu a „spălat” răutatea Annei Lesko

Gestul Annei Lesko și lacrimile Giuliei Nahmany nu au rămas fără ecou și la prima sa vizită în Ferma, Mihaela Rădulescu i-a adus un cadou neașteptat: un coș plin cu alimente vegetariene. Giulia a primit cu lacrimi în ochi legumele, brânza și mai ales fructele de avocado după care tânjea atât de mult.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton