Adriana Iliescu a pierdut un proces și ar putea fi excutată silit. Moștenirea fiicei sale, Eliza, în pericol!

 Cica Cristina
.

Adriana Iliescu trece prin clipe grele. Cea mai bătrână mamă din lume este nevoită să plătească o sumă mare de bani, moștenirea Elizei fiind în pericol!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Momente dificile pentru Adriana Iliescu. La 82 de ani, femeia a pierdut un proces cu rudele sale. Este vorba despre o moștenire din Bălcești, județul Vâlcea. Cea mai batrână mamă din România riscă să fie executată silit pentru suma de 1.500 lei, la care se adaugă și costurile executării silite.

Citește și: Carmen Grebenișan și Alina Ceușan se înrudesc:„Eu și logodnicul meu vom boteza băiețelul Alinei' / EXCLUSIV

Suma este una extrem de mare, dat fiind că Adriana Iliescu va fi nevoită să plătească suma dintr-un singur venit, pensia ei. În plus, ar trebui să acopere și cheltuielile proprii și ale fiicei sale, tot din aceeași pensie.

Citește și: Alexandra Dinu s-a mutat în București cu Mario, fiul ei și al lui lui Adrian Mutu.Cum a decurs reîntâlnirea tată-fiu

Adriana Iliescu nu se dă bătută

Totuși, Adriana Iliescu nu se dă bătută prea ușor și vrea să apere mai ales ceea ce îi aparține fiicei sale. Femeia s-a zbătut întotdeauna pentru a-i asigura un trai bun Elizei, iar acum nu face excepție.

De îndată ce a aflat că urmează să fie executată silit, femeia a mers până la judecătorie pentru a depune o contestație. De asemenea, a mai deschis alte trei acțiuni împotriva rudelor ei prin care solicită ca executarea să fie amânată de urgență, până în momentul în care contestația va fi analizată de magistrați, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă cele trei surori ale lui Mihai Gâdea.Familia vedetei Antena 3 locuiește în zone grav afectate de pandemia COVID-19

De ce nu vrea Adriana Iliescu să renunțe la moștenire

Motivul pentru care Adriana Iliescu nu vrea să renunțe sub nicio formă la moștenirea de la Bălcești este pentru că își dorește să i-o lase Elizei: 'Eu sper că se vor termina și voi câștiga, problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi șe eu să nu mai fac alte demersuri', spunea Adriana Iliescu, în urmă cu ceva vreme.

Adriana Iliescu mai deține două apartamente în Capitală, care îi vor rămâne tot Elizei.

2Adriana-Iliescu-Eliza2Adriana-Iliescu-Eliza

Totul a început în urmă cu 16 ani, când Adriana Iliescu a moștenit o casă și o curte de la părinți. Rudele sale au vândut nu doar terenul vecin, ci și o parte din pământul care făcea legătura între casa ei și drumul principal din Bălcești.

Adriana Iliescu și-a dat la acel moment rudele respective în judecată, dat fiind că i-a fost afectat dreptul la proprietate.

Din păcate, Adriana Iliescu a pierdut toate procesele, nu mai are drept de apel și este nevoită să plătească și cheltuieli de judecată. Ultima decizie a fost, din nou, atacată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton