Anca Lungu, primele dezvăluiri despre partenerul ei și relația de cuplu, la 2 ani după ce s-a mutat la Nisa, de dragul lui: "Am ajuns să ne cunoaștem mai bine, să ne anticipăm..."/ INTERVIU

 Cica Cristina
.

Anca Lungu, care locuiește de doi ani la Nisa, vorbește deschis despre relația de cuplu. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Harry, iar cei doi au ajuns să se cunoască atât de bine, încât reușesc să anticipeze cu ușurință dorințele și nevoile celuilalt!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anca-Lungu-1Anca-Lungu-1

Cum decurge relația de cuplu în această perioadă și la fix doi ani de când l-ai urmat la Nisa? Dacă țin minte bine, aprilie 2018 e luna în care ai părăsit România pentru a te stabili în Franța, cred că trebuie să îți spun „la mulți ani!.

Mulțumesc mult! Nu ai uitat, sunt exact doi ani de atunci. Am sărbătorit cu un pahar de vin, în izolare. Harry a lucrat de acasă în toată această perioadă. Și-a amenajat biroul în dining. Partea bună este că am reușit să-i țin pe copii departe, astfel încât să fie eficient, partea și mai bună este că petrecem mai mult timp împreună. Suntem împreună la toate mesele și avem și timpul nostru prețios după ce copiii adorm. Despre relația de cuplu aș putea spune că în sfârșit a depășit acea perioadă de „rodaj. Am ajuns să ne cunoaștem mult mai bine, să ne anticipăm dorințele și nevoile. Am ajuns într-un punct foarte frumos al relației, de care suntem mândri amândoi. 

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Anca Lungu în izolare, la Nisa:”S-a întâmplat să nu găsesc anumite produse în magazin. A fost și aici criză de hârtie igienică” / INTERVIU

Lui ce mâncăruri tradiționale românești îi plac cel mai mult? Din ceea ce gătești tu, evident.

Harry e un gurmand. Îi place tot ce-i gătesc. Și chiar dacă nu pare la prima vedere, bucătăria grecească (nr. Harry e grec) seamănă cu cea românească. Îi plac sarmalele lui Harry, însă cele vegetariene, îi place varza călită ca-n Bucovina, ciorbele noastre, în special cea cu perișoare, dar și deserturile tradiționale: cozonacul, cornulețele, coliva.

Citește și: Anca Lungu locuiește la Nisa, dar e cu gândul la părinții ei din Suceava, cel mai mare focar de infecție cu coronavirus, din țară:'Tatăl meu se află în categoria cu cel mai mare risc' / EXCLUSIV

Locuiai de două luni în Franța când ai dat la VIVA! primul interviu după plecare și spuneai că te simți ca într-o vacanță continuă. La doi ani de zile de când ai făcut marea schimbare și ai luat-o de la capăt, ce ne poți spune?

Cu doi copii și în vacanță-i mai greu. (râde) Între timp, a apărut Iorgos pe lume și el e „proiectul care îmi ocupă cea mai mare parte a timpului. Apoi vine Natalia de la școală și îmi ocupă și cealaltă parte. Sunt o mamă destul de dedicată, deși am început să lucrez. Am mai bine de un an de când mi-am reluat activitatea. La doi ani de la marea schimbare, cum o numești tu, sunt mulțumită de viața pe care o am, sunt recunoscătoare pentru familia pe care am reușit să o construim, sunt fericită pentru felul în care am evoluat din multe puncte de vedere și încă nu sunt mulțumită de nivelul meu de franceză. (râde)

Puteți citi interviul integral în numărul de mai al revistei VIVA!

Revista se poate găsi în rețelele: Kaufland, Cora, Metro, Carrefour, Auchan, Inmedio, Nis Petrol, OMV.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Anca Lungu se află în Franța și este în izolare la domiciliu.Ce se întâmplă la Nisa în această perioadă. „Mi-au dat lacrimile când am văzut oamenii panicați'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton