Bianca Dragușanu și Alex Bodi, o nouă despărțire? Gesturile care i-au dat de gol pe cei doi foști soți

 Cica Cristina
.

Când toți credeau că le merge excelent și că, în sfârșit, s-au liniștit apele în ceea ce privește relația Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi, se pare că cei doi întâmpină noi probleme. Cel puțin, asta reiese din comportamentul lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Au trecut doar două luni de la anunțul că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat, iar acum pare că relația dintre ei nu este tocmai pe roze. Au divorțat cu scandal, s-au făcut dezvăluiri legate chiar și de încercare de sinucidere, fostul soț a acuzat-o pe Bianca de faptul că nu ar avea grijă de fetița ei, Alex Bodi a recunoscut chiar și că a bătut-o pe Bianca. Apoi s-au împăcat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat și păreau atât de hotărâți, încât toată lumea a fost convinsă că de data acesta au reușit să-și rezolve toate problemele.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, subiect de reality show!Cei doi sunt 'în cărți' pentru o emisiune TV

Și-au mai acordat o șansă unul celuilalt, Bianca chiar s-a mutat în casa afaceristului, dar acum se arată primele semne că în relația dintre cei doi nu este totul roz.

Atât Alex Bodi, cât și Bianca Drăgușanu au șters pozele în care apăreau împreună pe rețelele de socializare, cu câteva excepții doar. Bianca postează acum imagini în care apare singură sau alături de fiica ei.

Bodi-Dragusanu-1Bodi-Dragusanu-1

Nu se știe momentan dacă cei doi s-au despărțit, dacă s-au certat sau dacă se vor împăca din nou, precum s-a întâmplat și în celelalte dăți.

Bianca Drăgușanu: „Nu îmi plac schimbările de atitudine de la o oră la alta”

După ce au semnat actele de divorț, Bianca Drăgușanu recunoștea că este vulnerabilă și naivă în relația cu Alex Bodi, existând posibilitatea ca acesta să fie și motivul împăcării rapide.

Citește și: După un divorț cu scandal, am putea asista la o nouă împăcare. Alex Bodi s-a întors în țară pentru Bianca Drăgușanu:'Noi doi împotriva lumii'

'Sunt mai vulnerabilă atunci când mă îndrăgostesc, sunt mai naivă, sunt mai toantă așa.. Iar el a profitat de lucrul acesta. Eu sunt foarte împăcată cu mine și consider că am făcut tot ce-i mai bine și mai bun, și am dat tot ce-i mai bun în relația asta, i-am demonstrat că sunt o femeie care merită. Dar mie nu îmi plac schimbările astea de comportament și de atitudine de la o oră la alta, mi se par foarte periculoase, dăunătoare și chiar mă sperie. Tocmai de aceea, vreau să mă retrag demnă din viața. A fost bărbatul vieții mele', a declarat Bianca Drăgușanu pentru Wowbiz.ro, în urmă cu două luni.

Citește și: Cine să-i mai înțeleagă? Alex Bodi o vrea înapoi pe Bianca Drăgușanu și i-a dat nenumărate mesaje.La rândul lui, Bodi susține că Bianca i-a trimis poze „deocheate”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton