Un actor de 30 de ani din Twilight, găsit mort alături de iubită, în locuința din Las Vegas. Familiile nu doresc să dezvăluie cauzele deceselor

 Cica Cristina
.

Unul dintre actorii care s-au remarcat în franciza Twilight a murit la vârsta de 30 de ani. El și iubita lui au fost găsiți morți în apartamentul starului din Las Vegas.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Este vorba despre actorul Gregory Tyree Boyce. El și iubita sa, Natalie Adepoju, au fost găsiți de către vărul actorului și su fost declarați decedați pe data de 13 mai. Tyler și Natalie aveau o relație de un an.

Decesele au fost confirmate de autorități și de cei de la medicina legală din La Vegas. Pentru moment, modul în care au murit constituie un mister, căci familiile au luat decizia de a nu dezvălui cauzele deceselor, potrivit stirileprotv.ro.

Citește și: Megan Fox și Brian Austin Green, în pragul divorțului după 10 ani? Actrița, surprinsă în compania unui rapper de 30 de ani

'Vărul lui Greg a observat, într-o dimineață, că mașina lui Greg este încă în fața casei. S-a îngrijorat pentru că știa că acesta trebuie să fie în Los Angeles. S-a dus la el și l-a găsit mort', a declarat o sursă apropiată actorului pentru E!

Gregory Tyree Boyce: „Nu credeam că o să apuc vârsta de 30 de ani”

Actorul a decis să se mute în Las Vegas pentru a fi mai aproape de familie, iar în ultima perioadă 'era preocupat să pună la punct mai multe afaceri'. Totuși, făcea naveta către Los Angeles, pentru a menține legătura cu fiica sa de 10 ani, Alaya.

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Adrian Titieni după divorț. Cei doi copii îi sunt alături necondiționat:'Nu mă gândesc la jumătatea care nu a fost să fie'

Ironic, în luna decembrie, când actorul a împlinit 30 de ani a transmis un mesaj în care sublinia că nu credea să apuce această vârstă: 'La un moment dat, nu credeam că o să apuc vârsta de 30 de ani. La fel ca oricine altcineva, am făcut greșeli pe parcursul vieții, dar acum este una din acele zile când mă gândesc doar la vremurile bune. Ce timpuri trăim! Hai să facem restul anului cel mai bun din viața noastră!'.

Gregory a interpretat personajul Tyler Crowley în franciza 'Twilight', unul dintre prietenii Bellei de la liceu.

Sursa foto: Instagram

Citește și: O mai ții minte pe Buffy, „spaima vampirilor'?Cum arată Sarah Michelle Gellar la 43 de ani, după ce a născut de două ori

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton