Alina Pușcaș s-a vindecat de coronavirus și a fost externată: "Am două teste negative. Plec acasă, după 16 zile de la infectare și 4 zile de stat internată"

 Cica Cristina
.

Alina Pușcaș a dat vestea cea mare. Vedeta s-a vindecat de coronavirus, la mai bine de două săptămâni de la infectare și urmează să fie externată după patru zile de internare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a ținut să clarifice, încă o dată, că este asimptomatică și nu a fost dorința ei de a fi internată, ci așa prevede legea ăn astfel de cazuri. Din fericire nu a transmis virusul familiei și este extrem de fericită că are un organism puternic, care a reușit să învingă boala.

„Haideți să ne înțelegem, pentru a mia oară.  Eu sunt aici internată, asimptomatică fiind, nu pentru că mi-am dorit eu să fiu internată și să stau departe de familie și de casă, ci pentru că așa prevede legea, iar eu nu-mi doresc sub nicio formă să am parte de un dosar penal. Pentru că asta se întâmplă, în cazul în care refuzi să te internezi, chiar dacă ești asimptomatic și nu transmiți boala. Nu am transmis-o familiei, aleluia, asta este practic cel mai important lucru. Nu faca cum decât să aștept să ma vindec. Se pare că am un organism foarte puternic, spre dezamăgirea multor oameni care consideră că cine știe din ce motive sunt slăbită. Nu sunt slăbită, am analizele foarte bune', a spus vedeta într-un InstaStory.

Citește și: Andreea Bălan împlinește azi 36 de ani! Artista trece prin momente dificile, dar își păstrează zâmbetul pe buze:„Fericirea înseamnă zâmbetele copiilor mei!'/ EXCLUSIV

Alina Pușcaș: „Ce îndrăzneala din partea mea că mă vindec?”

Alina Pușcaș a ținut să menționeze că s-a infectat pe data de 6 iunie, iar coprul s-a moblizat pentru a lupta împotriva virusului. Vedeta a precizat că are un organism și un psihiv puternic, probabil elemenete cheie care au ajutat-o să se vindece fără medicație.

„În plus, a mai apărut un mesaj absolut ciudat, că nu pot să-i spun altfel, nu știu dacă să râd sau să ma minunez. O persoană era absolut contrariată, cum adică, deja ma vindec? Adică era o problemă că sunt aproape pe finalul infectării, mă rog vindecării. Cum îmi permit? Deja, să apar cu primul test negativ. Pnetru cei care nu au avut decența să se intereseze cam care a fost situația, eu sunt infectată de pa 6 iunie. Pe 6 iunie, corpul meu s-a mobilizat și a luptat singur împotriva acestui virus. Organismul meu este aproape vindecat!

Citește și: Tavi Clonda se teme de coronavirus, după ce mai mulți colegi de la Te cunosc de undeva au fost testați pozitiv. Gabriela Cristea și soțul ei au trecut prin momente îngrozitoare:'Am stat cu sufletul la gură 10 ore până ne-a venit testul'

Mie îmi este foarte clar că haterii își doresc sânge, suferință. De ce ți-ai dori așa ceva? De ce ți-ai dori să vezi oameni suferind? Ca să te simți tu mai bine? E trist! Eu nu o să fiu niciodată acel om care să dramatizez ceva mai mult decât este. Nu voi face niciodată dintr-un țânțar armăsar. Never.

Citește și: S-a aflat cine i-a împăcat pe Mario Fresh și Jador cu agresorii lor, după bătaia din parcarea unui club din Mamaia:„Să se facă pace, să fie bine pentru toată lumea'

Am două teste negative. Plec acasă, după 16 zile de la infectare și 4 zile de stat internată sunt vindecată și numai cu mulți, mulți anticorpi', a mai precizat Alina Pușcaș în mai multe stoy-uri pe rețelele de socializare.

Alina-Puscas-16Alina-Puscas-16

Alina Pușcaș a fost externată

După 4 zile de internare, Alina Pușcaș s-a vindecat și a fost externată. Vedeta a fost infectată cu COVID-19, însă era asimptomatică. 'Da. Cu siguranță, când mi se va permite voi dona Spitalului Militar plasmă. De câte ori e nevoie!', a scris Alina Pușcaș pe contul ei de Instagram.

Sursa foto: Facebook, Captură Instagram

Citește și: Brigitte Pastramă și-a dat fiul afară din casă, după scandalul monstru. Robert Sfăt spune că a ajuns pe străzi:'Sunt un orfan exportat la București de la 14 ani'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton