Tavi Clonda se teme de coronavirus, după ce mai mulți colegi de la Te cunosc de undeva au fost testați pozitiv. Gabriela Cristea și soțul ei au trecut prin momente îngrozitoare: ”Am stat cu sufletul la gură 10 ore până ne-a venit testul”

 Stamen Diana
.

După ce mai multe vedete de la Te cunosc de undeva au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, Tavi Clonda se teme și mai rău de acest virus. Gabriela Cristea a povestit că a trecut prin momente groaznice împreună cu soțul ei, din cauza acestei situații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Din fericire, Tavi Clonda și-a făcut testul pentru coronavirus și a ieșit negativ, însă soțul Gabrielei Cristea se teme în continuare că ar putea infecta pe altcineva. Aristul evită să intre în contact cu oamenii și este extrem de precaut.

Gabriela Cristea a povestit prin ce trece soțul ei în prezent și îi pune la punct pe cei care nu cred în coronavirus și fac acuzații grave și greșite.

'Soțul meu a fost contact cu Marcel și a fost testat negativ. Au fost niște momente îngrozitoare pentru noi. Am stat cu sufletul la gură 10 ore până ne-a venit testul. Acum el se teme să mai aibă contact cu oamenii, are o teamă legată de faptul că ar putea să infecteze pe cineva deși nu este posibil. Cei care vorbesc asemenea aberații habar nu au prin ce trec cei care se trezesc, fără voia lor, cu acest nenorocit de virus sau cei care au fost în contact cu cei infectați. Oameni fără minte, care nu au ce face cu viața lor și din plictiseală lansează teoriile conspirative pe care le citesc în ultima perioadă și mă crucesc', a scris Gabriela Cristea pe un site de socializare.

Citește și: Liviu Vârciu a primit rezultatul testului pentru coronavirus. Primele declarații ale concurentului de la Te cunosc de undeva: 'Aveți grijă că nu e de glumit'

Tavi Clonda: „Testul meu a ieșit negativ'

Soțul Gabrielei Cristea a intrat în contact cu colegii săi de la Te cunosc de undeva, însă din fericire nu a fost infectat cu COVID-19. Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Alina Pușcaș, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

„Salutare dragilor și mulțumesc pentru toate mesajele voastre. Vreau să va spun că deși situația nu este ușoară deloc,eu sunt bine,acasă, testul meu a ieșit negativ. Sunt cu gândul și cu inima la colegii mei de emisiune testați pozitiv. Sunt sigur că totul va fi bine! Suntem o echipa frumoasă și unită iar perioada această dificilă nu face altceva decât să ne unească și mai mult și să realizăm în curând cel mai tare sezon Te cunosc de undeva. Va pup și va îmbrățișez!', a transmis Tavi Clonda.

Citește și: Infectată cu noul coronavirus, Alina Pușcaș a avut parte de o surpriză colosală pe patul de spital, de la soțul ei: „Doar atât am acceptat să primesc de la medicii de aici'

Tavi-Clonda-5-2Tavi-Clonda-5-2

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton