Selly, apariție de senzație la BAC. Cum s-a prezentat vloggerul la examen: "Cam prea simplu. Încă două probe și începe vara"

 Cica Cristina
.

Cunoscutul vlogger Selly a dat examenul maturității, BAC-ul. Prima probă, de limba și literatura română, i s-a părut extrem de simplă. Acum tot ce mai așteaptă este să dea și celelalte probe pentru „a începe vara”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andrei Șelaru, în vârstă de 18 ani, cunoscut drept Selly a susținut prima probă la BAC la Colegiul Naţional 'Fraţii Buzeşti', din Craiova. Vloggerul și solistul trupei 5 Gang și-a ținut fanii la curent cu fiecare pas făcut, iar la finalul probei de limba și literatura română a postat și o fotografie.

Imaginea în care Selly apare îmbrăcat în tricou Versace, alături de autorități, a strâns peste 100.000 de like-uri: „Cam prea simplu bacul asta. Încă două probe și începe vara”, a scris Selly în dreptul imaginii postate pe Instagram.

Citește și: Alina Pușcaș s-a vindecat de coronavirus:„Am două teste negative. Plec acasă, după 16 zile de la infectare și 4 zile de stat internată'

De asemenea, la examen, Selly s-a prezentat la BAC cu limuzina sa Mercedes CLS de 80.000 de dolari.

Selly revine după BAC în București

Selly a postat și înainte de examen mai multe imagini pe rețelele de socializare, astfel încât să-și țină fanii aproape: Fiţi atenţi. Mâine am română, miercuri mate, joi bio. Mă duc frumos, elegant, scot nişte note de vă întrebaţi  de unde le ştie  Selly ăsta aşa bine, cum de l-a făcut mă-sa aşa deştept, dup-aia vineri m-am mutat la Bucureşti şi începe vara cu vlogguri forţă şi un hit mare'.

Citește și: Tavi Clonda se teme de coronavirus, după ce mai mulți colegi de la Te cunosc de undeva au fost testați pozitiv. Gabriela Cristea și soțul ei au trecut prin momente îngrozitoare

La scurt timp, a publicat o imagine din maşină, precizând că pentru o concentrare bună la examen este nevoie de puțină relaxare înainte: Înainte de Bac trebuie să asculţi o piesă relaxantă, ca să te poţi concentra mai bine'.

La ieşire, Selly a spus că bacul i s-a părut simplu.

Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 30 iunie, potrivit click.ro.

Citește și: S-a aflat cine i-a împăcat pe Mario Fresh și Jador cu agresorii lor, după bătaia din parcarea unui club din Mamaia: „Să se facă pace, să fie bine pentru toată lumea'

Selly-2-1Selly-2-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton