Alina Pușcaș are talie de viespe la doar o lună după naștere. Dieta de urgență când vrea să dea jos centimetri din jurul taliei

 Oana Popoiag
.
Alina Pușcaș dietăAlina Pușcaș dietă

După ce a născut în urmă cu doar o lună, Alina Pușcaș a lăsat pe toată lumea mască cu talia ei de viespe. Performanța e cu atât mai mare cu cât vedeta are la activ trei sarcini. Iată ce alimente evită cu orice preț ca să se mențină suplă și la ce dietă recurge când vrea să dea jos kilograme.

Alina Pușcaș este, la 33 de ani, una dintre cele mai sexy vedete de la noi. Prezentatoarea 'Te cunosc de undeva' este mama a trei copii, dintre care ultimul, o fetiță, Iris, a venit pe lume în urmă cu o lună.

Uimitor este că, așa cum dovedesc fotografiile postate de Alina pe Instagram, nu doar că a revenit la greutatea inițială fără probleme, pentru a treia oară, dar are o talie de viespe, greu de obținut și pentru o femeie care nu a născut niciodată.

Ce dietă a ținut Alina Pușcaș pentru a scăpa de kilogramele acumulate în timpul sarcinii

Fost model, Alina Pușcaș a avut grijă dintotdeauna de silueta sa, ba chiar la un moment dat a încercat și dieta vegetariană, care în cazul său nu a avut succes. „Am exclus prăjelile definitiv…ştiu cât sunt de nocive (chiar dacă sunt gustoase). Parţial, am eliminat din alimentaţie pâinea şi prãjiturile care conţin mult zahãr. De exemplu, am început să gătim acasă clătite cu lapte de soia, fără zahăr (pentru a obţine acea dulceaţă a lor, punem în compoziţie măr ras, aşa înlocuim zahărul procesat)', a detaliat vedeta pentru csid.ro. după cea de-a doua sarcină.

Pentru aceeași publicație, Alina a dezvăluit care este dieta ei preferată: „Cea cu multe legume şi salată verde, în cele mai inedite combinaţii de ingrediente, multă apã (în jur de 3 litri), ceaiuri. Exclud pâinea şi dulciurile.'

Alina Pușcaș, mamă de trei ori

Alina Puşcaş este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu din vara anului 2017, alături de care are trei copii. În august 2015, Alina Puşcaş a devenit mamă pentru prima data, dăruindu-i soțului ei un băieţel pe nume Alexandru, iar în octombrie 2017 a adus pe lume al doilea copil, o fetiţă pe nume Melissa Antonia. Luna trecută, prezentatoarea 'Te cunosc de undeva' a născut al treilea copil al cuplului, o fetiță pe nume Iris.

Foto: Instagram, Cancan

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton