Ce face şi cum arată Monica Lewinsky, la 21 de ani de la relaţia cu Bill Clinton. SEXGATE rămâne cel mai mare scandal sexual din istorie!

 Dumba Gabriela
.

În ianuarie 1998, toată planeta a auzit de Monica Lewinsky, odată cu declanşarea celui mai mare scandal sexual din istorie, botezat „Sexgate”, „Monicagate” sau „Lewinskygate”. Pe 26 ianuarie, într-o conferinţă de presă organizată la Casa Albă, Bill Clinton declara: „Nu am întreţinut relaţii sexuale cu această femeie”. Câteva luni mai târziu, preşedintele de atunci al Statelor Unite a recunoscut că a „păcătuit' și a precizat că regretă „profund'.

Monica LewinskyMonica Lewinsky

În 1995, Monica Lewinsky, o tânăra absolventă a Colegiului Lewis & Clark, a fost angajată la Casă Albă că stagiară. Nu se știe exact când a debutat relația sa cu președintele Bill Clinton, se crede că imediat ce a ajuns la Casa Albă, dar s-a aflat abia în 1998.

„Nu cred că vreodată în viața mea, inima mi-a bătut atât de puternic. El mi-a spus că are o pasiune ascunsă pentru mine. A râs, mi-a zâmbit și m-a întrebat dacă vreau să merg cu el într-un birou ascuns. Și așa am făcut. Era întuneric și el m-a întrebat dacă ar putea să mă sărute. Am acceptat. După ceva vreme, m-am întors la birou și la un moment dat în acea seară, eram singura persoană din birou. El a venit înapoi la mine și mi-a propus să ne întâlnim în altă cameră. Și am acceptat. Totul a devenit mult mai intim din acel moment', a povestit atunci Monica Lewinsky, potrivit Mirror.

Inițial, Bill Clinton a negat cu vehemență relația sexuală cu stagiara Lewinsky, însă după apariția rochiei „buclucașe' și a unor înregistrări ale unor convorbiri telefonice, fostul președinte a recunoscut cu jumătate de gură: „am crezut că definiția relației sexuale se referă la o acțiune a mea, în care eu să fiu actorul' și nu la a primi sex oral.

Relația sexuală a Monicăi Lewinsky cu Bill Clinton a dus la declanșarea, de către republicani, a procedurii de „impeachement” (suspendare) împotriva fostului președinte și la un proces răsunător și extrem de stresant.

Episodul central al întregii afaceri a fost acuzația că ea i-a făcut sex oral, potrivit a1.ro. La sfârșitul lunii iulie, în 1998, Monica le trimitea anchetatorilor rochiță albastră cu care era îmbrăcată când s-a produs „delictul', pentru a fi prelevate probe ADN. În dată de 3 august 1998, anchetatorii îi solicitau președintelui probe de sânge, iar în dată de 17 august, FBI trimitea raportul în care consemna că urmele de spermă de pe rochia albastră proveneau „cu un grad rezonabil de certitudine științifică' din spermă lui Clinton.

Într-un final, Bill Clinton a reuşit să îşi păstreze funcţia după Sexgate, Senatul american respingând prin vot suspendarea sa.

În 2005, Monica s-a mutat la Londra

Monica Lewinsky a devenit foarte mediatizată în urma scandalului, în 2005 luând decizia de a ieşi din viaţa publică americană, mutându-se în Londra, acolo unde a studiat psihologia. În 2006, ea obţinea un master la London School of Economics.

Lewinsky a revenit în atenţia presei americane în 2014, odată cu eseul pe care l-a publicat în revista Vanity Fair, intitulat „Ruşine şi supravieţuire”, unde a vorbit despre viaţa ei şi despre scandalul sexual în care fusese implicată, potrivit Mediafax.

În octombrie 2014 Monica Lewinsky lua o poziţie publică împotriva hărţuirii online, ea declarându-se „pacientul zero” al acesteia. „Atunci nu existau Facebook, Twitter sau Instagram (…). Dar existau bârfe, ştiri şi site-uri de divertisment pline de comentarii şi e-mailuri care puteau fi trimise mai departe”, afirma Lewinsky, citată de CNN.

Biografia de 12 milioane de dolari

Lewinsky, care are 46 de ani acum, a primit o ofertă de 12 milioane de dolari pentru a-şi scrie biografia, care ar putea să dezvăluie toate amănuntele relaţiei sale cu Bill Clinton. Hillary Clinton a povestit deja, în biografia sa, cum a marcat-o scandalul sexual în care a fost implicat soţul ei.

Monica Lewinsky continuă şi în prezent lupta contra agresiunii online, ţinând conferinţe şi fiind implicată într-o organizaţie anti-intimidare, „Bystander Revolution”, pentru care este ambasador şi consilier strategic.

Relația cu Bill Clinton va fi expusă într-un serial TV

Canalul american de televiziune FX a anunţat că Monica Lewinsky va produce un serial TV despre relaţia sa cu fostul preşedinte american Bill Clinton, care a dus la demararea procedurii de punere sub acuzaţie a acestuia în anii 90.

Rolul fostei interne de la Casa Albă va fi jucat de actriţa Beanie Feldstein. Programul va fi difuzat anul viitor, înainte de alegerile prezidenţiale din SUA. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton