Alina Ceușan, primele declarații despre Asia Express, unde participă cu Carmen Grebenișan: ”Cred că avem o șansă reală la premiu”

 Oana Popoiag
.
Alina Ceusan și Carmen Grebenișan Asia ExpressAlina Ceusan și Carmen Grebenișan Asia Express

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt două bombe sexy, prietene de o viață, așa că participarea lor împreună la Asia Express va aduce sarea și piperul competiției. În vreme ce alți concurenți evită să facă pronosticuri, Alina crede că împreună cu amica ei ar putea câștiga competiția.

În vreme ce industria influencerilor este una destul de competitivă, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au reușit să rămână cele mai bune prietene, ambele având succes în online.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, împreună la Asia Express

Iată că cele două bombe sexy, ambele blonde și ambele cu mare priză la sexul opus, care pozează adesea în ipostaze provocatoare, vor face echipă și la Asia Express, sezonul 3.

'Asia Express e o mare provocare pentru noi, un proiect în care sunt sigură că vom da tot ce avem mai bun. Cred că va fi în același timp o experiență care ne va apropia și mai mult pe mine și pe Carmen… daca e posibil și mai mult (râde)', acestea au fost primele declarații ale Alinei Ceușan despre Asia Express.

 În același timp, într-un Instastory de pe pagina sa de Instagram, Alina a subliniat că ia în considerare victoria finală.

'E foarte important că ne cunoaștem de foarte mult timp, ne dorim o astfel de experiență, știm cu ce se mănâncă.  Sinceră să fiu, cred că avem o șansă reală la premiu, pentru că cel mai important lucru este munca în echipă', a spus Alina Ceușan.

Foto: Instagram

Citește și:

Chef Sorin Bontea, primele declarații despre participarea la „Asia Express': „Cel mai dificil mi se pare să fac echipă cu…'

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton