Anamaria, declaraţie şocantă despre relaţia amoroasă pe care tatăl ei, Aurelian Preda, ar fi avut-o cu Nicușor Iordan

 Dumba Gabriela
.

Cu fiecare apariţie TV, Anamaria Preda face declaraţii dintre cele mai şocante şi dă publicităţii amănunte cât se poate de intime despre tatăl său, care a murit în urmă cu trei ani. Anamaria a confirmat zvonul legat de orientarea sexuală a lui Aurelian Preda şi, prin intermediul unei declaraţii recente, a lăsat să se înţeleagă faptul că interpretul de muzică populară ar fi avut o relaţie amoroasă cu Nicuşor Iordan, bărbatul pe care ea îl acuză acum de agresiune sexuală.

Aurelian Preda a fost coleg și prieten cu Nicușor IordanAurelian Preda a fost coleg și prieten cu Nicușor Iordan

Anamaria Preda a declarat într-o emisiune de televiziune că Nicușor Iordan i-a mărturisit că a înregistrat partidele de amor pe care cei doi le-ar fi avut pe vremea când ea era minoră pentru a o putea șantaja cu ele, potrivit wowbiz. Nicuşor Iordan ar fi fost disperat să nu se afle că a avut o relație gay cu Aurelian Preda.

'Atunci când eu am plecat în Italia, am primit un telefon chiar înainte să urc în avion, de la Nicu. Și mi-a spus: 'eu am făcut toate aceste lucruri să nu se afle că eu am trăit cu tatăl tău'. Și vine el și-mi spune mie și tuturor că ce… Că nu e adevărat? Ce nu e adevărat? Nu e adevărat că a trăit cu tatăl meu?', a declarat Anamaria Rosa Preda, în lacrimi, la o emisiune de televiziune.

Reacţia furtunoasă a lui Nicuşor Iordan

Nicușor Iordan a scris pe contul lui de socializare că are dovezi că fiica lui Preda minte. El lasă să se înțeleagă că respectiva convorbire este înregistrată și că o va face publică.

'Incredibil! O nouă minciună marca AnaMaria Rosa. Nu știu cine o povățuiește pe această fată, dar consider că s-a ajuns prea departe! În curând voi prezenta înregistrarea la care a facut referire în această seară. Și asta pentru a dovedi minciuna și ipocrizia acesteia față de afirmația făcută în această seară referitor la relația mea cu Aurelian Ion Preda. Păcat că în acest mod murdărește memoria tatălui ei!', a declarat Iordan pe contul lui de Facebook.

„Soţia' lui Aurelian Preda a dat cărţile pe faţă

Femeia pe care Aurelian Preda a prezentat-o toată viaţa drept soţia lui şi mama copiiilor săi a dezvăluit în această vară că nu a fost nimic adevărat. Meri Stipo, naşa de botez a Anamariei Preda, a spus că a fost doar bună prietenă cu Aurelian Preda, pe care îl ştie din liceu şi au avut o relaţie de frate-soră, nicidecum de cuplu.

„Sunt multumită sufletește că Ana Maria Rosa s-a îndepărtat de Nicușor Iordan și l-a dat în judecată pentru abuz sexual, șantaj și pornografie infantilă.

Sper ca justiția să-și facă datoria pentru că există dovezi concrete, uluitoare împotriva acestuia, care trebuia să-i fie ca un tată, să fie alături de ea, dar el a profitat de sensibilitatea ei și a supus-o la orori de neimaginat. Și sper ca atât justiția, cât și Dumnezeu să ia măsuri împotriva acestuia.

Iordan a abuzat fizic, psihic, de Ana. Nu trebuia! Indiferent, că l-ar fi provocat… acest copil era minor, avea 16 ani. Era fiica celui lână care tu ai petrecut ani de zile. Dar motivul pentru care a făcut-o e că a aflat, atunci, la moarte, că Aurelian nu i-a lăsat nimic.

Și atunci a început șantajul. Pentru ca el, în mintea lui bolnavă, a crezut că făcând acest lucru va rămâne în casă. Și Ana va fi constrânsă să tacă, să nu spună nimănui', mărturisea Meri Stipo pentru Ciao.ro. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton