Alin Sălăjean de la Survivor, atac dur la adresa lui Musty: „Câtă ipocrizie, cât teatru ieftin”

 Mirea Roxana
.

Alin Sălăjean a fost un personaj controversat la Survivor România. Acesta a avut mai multe schimburi de replici dure, în special cu Musty și Cătălin Moroșanu. Dacă cu Faimosul s-a împăcat, față de Musty nu are deloc cuvinte de laudă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alin Sălăjean a părăsit competiția Survivor România din cauza unei probleme medicale. Războinicul s-a accidentat pe unul dintre trasee.

Acum, întors în România, acesta face mai multe dezvăluiri și spune că cel mai jignit om de la Survivor a fost el. De asemenea, Războinicul nu a rămas deloc cu o părere bună despre Musty, fostul lui coleg de echipă.

Diana-Alina-Salajean-6-1024×682-1Diana-Alina-Salajean-6-1024×682-1

Până în acest moment, cel mai jignit de la Survivor am fost eu. De Moroșanu, jignire imensă, nu o mai repet pentru că m-am împăcat cu el, și de Musty. Cum am reacționat eu? Carcaterul tău, indiferent de condițiile severe de acolo, nu trebuie să îl pierzi. Am fost jignit din toate punctele de vedere, am fost amenințat și eu nu am jignit înapoi. Asta dovedește bun-simț, dovedeșete bună creștere. Să vin la voi în studio și să spun că din cauza condițiilor precare am jignit? Nu! Am avut stăpânirea de sine să nu jignesc înapoi. Asta este diferența dintre noi și ceilalți', a spus Alin Sălăjean de la Războinici despre Musty, invitat la emisiunea Ștefeta mixtă din platoul WOWbiz.ro

Citește și: Scandal uriaș între Alin Sălăjean de la Survivor și Kamara. Musty, fratele artistului, acuzat de violență:”M-a amenințat că îmi rupe picioarele!”

Citește și: Cum a decurs revederea dintre Alin Sălăjean de la Survivor și soția lui:”Am luat-o în brațe, am făcut dragoste…”

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au certat în mașină.Motivul disputei indică, de fapt, că relația lor e din ce în ce mai serioasă

Citește și: Cum a fost cerută Elena Marin în căsătorie, la Survivor:„Reacția ei a fost una care mi-a dat senzația că…'

Alin de la Survivor, deranjat de atitudinea lui Musty

Musty a părăsit și el competiția Survivor România, după ce a fost nominalizat de Albert Oprea, favoritul publicului la acel moment. Alin Sălăjean spune că, în momentul în care și-a luat la revedere de la colegi, Musty a avut o atitudine defensivă față de Albert. Alin a mai spus că el l-a luat în brațe pe Musty în momentul în care a părăsit competiția chiar dacă a fost jignit de acesta.

Spunea Musty că el a încercat să-l apropie pe Albert de ei, să îi dea sfaturi. Un om mai imatur, la 40 de ani, nu am văzut. Tu nu ai cum să dai sfaturi, din moment ce m-ai jignit și ce ai făcut tu acolo. Și mai spun un lucru. Eu am fost jignit de către Cătălin Moroșanu și de Musty și i-am luat pe toți în brațe când am plecat. Iar el, fiind votat de Albert, doar l-a atins așa cu mâna pe Albert. Și el spune că e matur și că iartă. Câtă ipocrizie, cât teatru ieftin! I-a îmbrățișat pe toți, în afară de Albert. Fratele meu mai mic, Albert, doar l-a votat, nu l-a jignit. Pe mine m-ai jignit, Musty, și te-am îmbrățișat! Asta este diferența dintre noi doi!', a mai spus Alin de la Survivor România.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton