Momentul adevărului! Câți centimetri în talie are Oana Roman, după ce a slăbit: s-a măsurat în direct!

 Dumba Gabriela
.

Oana Roman s-a săturat să le răspundă tot timpul celor care o acuză că folosește diverse aplicații pentru a-și subția silueta în poze. Astfel, fiica lui Petre Roman a acceptat să facă proba centimetrului și a lăsat-o pe Natalia Mateuț să o măsoare în direct, în emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman crede că răutăcioșii care o critică mereu pentru felul în care arată și care îi analizează pozele cu lupa sunt manipulați de alții pentru interesele proprii. Se știe că de câteva luni, Oana Zăvoranu a pornit un adevărat atac pe Instagram și YouTube la adresa Oanei Roman și a altor vedete/ influenceri, iar principalul reproș pe care îl are la adresa fiicei lui Petre Roman este că se slăbește în poze, cu ajutorul programelor de editare.

1-614709151-61470915

'Mă amuz copios pe seama tuturor. Toată lume știe unde a pornit totul. Oamenii sunt foarte ușor de manipulat, din păcate. Oamenii au obosit să gândească cu mintea lor și atunci le este mult mai ușor să se lase influențați de alții.

Sunt manipulați de alții, care știu că chestia asta funcționează și folosesc această manipulare pentru a-și servi interese proprii. Oamenii nu realizează că ei sunt doar niște pioni folosiți de alți oameni pentru a-și satisface alte interse', a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Câți centimetri are Oana Roman în talie

Pentru a le închide gura celor care o critică, Oana Roman a acceptat să se lase măsurată de Natalia Mateuț cu un centimetru, în direct, la Antena Stars.

„Totul a pornit de la o poză și ideea de bază era că eu mi-am trucat picioarele. Eu cred că dacă un pic de logică și un pic de inteligență nativă minimă înțelegi că un lucru văzut din față nu e la fel ca atunci când este văzut din lateral. Oamenii nu reușesc cu mintea lor să gândească timp de 10 secunde acest lucru!”, a mai spus Oana Roman, înainte ca Natalia Mateuț să o măsoare.

Natalia și-a măsurat înainte circumferința propriei glezne, iar rezultatul a fost 20 de centimentri. Ulterior a măsurat glezna Oanei și a demonstrat că și ea are aproape aceleași dimensiuni, mai exact 21 de centimetri.

„Și când am mers la spital să nasc, aveam gleznele la fel. Am avut norocul ăsta. Eram însărcinată în nouă luni, dar nu am făcut retenție de apă și nu mi s-au umflat picioarele. Tot timpul am avut picioarele subțiri!”, a comentat Oana Roman.

Citeste si: Cum arată Oana Roman în rochie mini, după ce a slăbit colosal. Ce dietă ține

Citește și: Oana Roman, mesaj pentru Marius Elisei, după divorț: „Eram fericiți și nu ne dădeam seama’

Citește și: Oana Roman a izbucnit în plâns, după divorț: „Copilul ăsta ce vină are?'

Pentru a fi și mai credibilă în efortul său de a convinge lumea că a slăbit cu adevărat, a rugat-o pe gazda emisiunii să verifice ce măsură are sacoul pe care îl purta în acel moment, respectiv 40. Pentru Oana Roman, acesta este un motiv de bucurie, având în vedere că a pornit de la măsura 50.

„Mai de lucrat la abdomen pentru că, din cauza operației prin care am trecut, nu pot face exerciții fizice, așa că, până nu fac o abdominoplastie, nu pot purta haine mulate!”, a spus Oana înainte de a accepta să-i fie măsurată și talia. Concluzia: 84 de centimetri. „Și aveam 98 de centimetri înainte să slăbesc!”, a specificat Oana.

Oana Roman și-a donat multe haine după ce a slăbit

Pentru că a slăbit foarte mult, Oana a fost nevoită să-și doneze hainele vechi.

„Nu erau nici foarte rupte ca să le arunc, dar nici noi încât să le vând pe vreun grup de pe Facebook, așa că le-am dat unei doamne care mă ajută la curățenie, din care ea să își oprească tot ce îi place și restul să le ducă la biserică, la femeile nevoiașe pe care le cunoaște ea!”, a specificat Oana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton