Culiță Sterp, scandal la Survivor: "Nu vă mai suport!". Cine l-a scos din sărite pe Faimos

 Dumba Gabriela
.

Culiță Sterp a fost un pachet de nervi la Survivor, iar cei care l-au scos din sărite au fost chiar prietenii lui, Zanni și Sebastian Chitoșcă. Artistul a răbufnit când aceștia au reluat scandalul cu Elena Marin și consideră ce neînțelegerile cu fosta asistentă a lui Mihai Morar nu le permite Faimoșilor să se concentreze pe traseu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp le atrage atenția celor trei că disputa lor este nefondată și spune că nu mai suportă să audă aceleași discuții acide între colegii săi. Cântărețul susține că problemele lor personale afectează competiția și ar fi bine să se liniștească. Plin de nervi, Culiță le-a ținut câte un discurs lui Zanni și Sebastian Chitoșcă prin care le-a reproșat că și ei greșesc mult și ar fi bine să-și bage mințile în cap.

2-8-12-8-1

„Dacă noi nu terminăm acum cu certurile astea, nu o să mai câștigăm în veci. Eu văd, chiar dacă sunteți prietenii mei, că vorbiți mai mult decât ea, că v-am ascultat pe toți.

Nu ne ajută vibe-ul negativ, după ce că suntem varză, mai plecăm și certați la traseu. Nu mai suport certurile astea. Pe bune. Gata! Cum nu vă mai interesează dacă  vă certați încontinuu. Terminați odată, dacă te-a acuzat tu îi răspunzi cinci minute și mai spui o oră (îi spune lui Sebastian Chitoșcă).

Am răbufnit că am văzut că nu mai termină și am luat inițiativă. Să terminăm odată, cât o mai ținem așa? Eu nici nu știu motivul. Nu vă mai suport, terminați odată! Vă certați de două săptămâni și pentru ce? A murit cineva în echipa asta?', le-a reproșat Culiță Sterp colegilor săi.

Citeste si: Tatăl lui Jador, despre cearta dintre fiul său și Culiță Sterp, de la Survivor: 'A atras pe altcineva de partea lui'

Citește și: Jador, mesaj dur pentru Faimoși, la Survivor: „E multă ură între noi!' Ce acuzații le-a adus colegilor

Citește și: Culiță Sterp o vrea eliminată pe Elena Marin de la Survivor. „Îl mângâia pe picioruș pe Jador’

Ce înțelegere au făcut Faimoșii, așa încât echipa să nu mai aibă de suferit din cauza certurilor

După ce au fost puși la punct de Culiță Sterp, Zanni și Sebastian Chitoșcă propun un pact pentru ca echipa să se poată concentra mai mult pe jocurile sportive.

Ei vor ca toate conflictele să rămână în urmă, iar nominalizările care au fost făcute până acum și propunerile pentru eliminare care urmează să fie făcute pe viitor să nu fie tratate personal de nimeni din echipă.

„Să facem o înțelegere, să lăsăm conflictele, aveți curajul să puneți mâinile la mijloc, să o luați matur la consiliu? Fiecare să voteze cum vrea, lăsăm tot aici. Orice s-ar întâmpla, lăsăm în urmă', a spus Zanni.

Sebastian Chitoșcă este dispus să facă pace cu Elena Marin și să nu dea curs discuțiilor care pot duce din nou la aprinderea conflictelor. „Începând de astăzi, nu mai dezbat niciun conflict pe care Elena l-a avut cu Zanni sau cu mine.

Vreau să-mi văd de treaba mea în competiție. Dacă Elena va continua cu aceeași atitudine, nu o să mă obosesc să-i mai răspund, pentru că e deja prea mult', a spus fostul fotbalist de la Steaua București, potrivit wowbiz.ro.

Culiță Sterp s-a certat și cu prietenul lui, Jador

Jador și Culiță Sterp au intrat în concurs ca fiind prieteni foarte buni, însă relația lor s-a răcit la Survivor. Cei doi s-au certat în repetate rânduri, iar acum pare că fac parte din tabere diferite.

Jador îl acuză pe colegul său de breaslă: „Culiță ține partea oricărei femei!’, iar acesta din urmă nu se lasă prea ușor și face declarații tăioase la adresa lui Jador: „Nimeni nu e șef aici. Dacă cineva ar fi șef aici, cu siguranță nu ai fi tu acela!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton