Alin Oprea rupe tăcerea și își acuză soția de infidelitate: "Își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Un om și-a părăsit familia și a divorțat pentru ea"

 Cica Cristina
.

Alin Oprea a fost surprins în compania unei brunete misterioase pe litoralul românesc și toți l-au semnalat ca vinovat de divorț, după 23 de ani de căsnicie! Se pare, însă, că lucrurile nu ar fi stat chiar așa, iar fostul membru al trupei Talisman rupe tăcerea și susține că el ar fi fost primul înșelat de soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Noi detalii ies la iveală în scandalul momentului – divorțul dintre Larisa și Alin Oprea. Dacă până acum se credea că vinovat ar fi fost solistul, din cauza comportamentului său și a faptului că și-a găsit o altă parteneră, Alin dă cărțile pe față. El susține că soția sa și-ar fi găsit concolare în brațele altor bărbați, fiind nevoit să îndure destule pe parcursul relației.

'Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieșită din comun, reușind să suport un temperament coleric, un caracter dominator și agresiv, acceptând până și răutatea, minciuna și manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităților ei', a declarat el pentru Click!

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că e geloasă:„Am un bărbat frumos, deștept, de succes, dorit și râvnit'. Ce spune despre al doilea copil / EXCLUSIV

Alin Oprea: „Am avut parte de șocul vieții mele”

Alin Oprea a povestit că timp de 5 ani telefoanele societății a căror administrator era au fost monitorizate de instituțiile abilitate ale statului. Astfel, telefoanele au fost ascultate, mesajele interceptate. Două dintre telefoane erau utilizate de el și soție, iar la finalul cercetărilor instituțiilor ce vizau oameni politici, a fost contactat pentru a analiza, dacă își dorește, conținutul audio, video și text care îl vizau pe el și partenera lui. Alin Oprea a acceptat din curiozitate, însă a avut șocul vieții când a aflat că a fost înșelat de soție.

Citește și: Secretul lui Neti Sandu. Are aceeași coafură de 25 de ani și mulți sunt convinși că poartă perucă:„Fiecare stilist a vrut să-mi schimbe tunsoarea'/ EXCLUSIV

'Am avut parte de șocul vieții mele: infidelitățile femeii care îmi jurase credință. Cea pe care eu o credeam cea mai loială, devotată și familistă convinsă, era doar o mască ireală. Am conștientizat cu stupoare și o profundă dezamăgire că realitatea mea era total diferită față de a ei. În momentele în care eu mă confruntam cu unele dintre cele mai grave și apăsătoare probleme, soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați', a mai spus el pentru aceeași sursă.

Alin Oprea: „Fiul nostru a determinat-o să renunțe la divorț’

Larisa ar mai fi solicitat divorțul în trecut, însă cel care s-a opus a fost fiul lor. De asemenea, el a povestit că exact în anul în care s-a străduit din răsputeri să o salveze de executarea unei pedepse cu închisoarea după ce a accidentat o persoană pe trecerea de pietoni, Larisa ar fi avut o relație extraconjugală, chiar de lungă durată, cu un cetățean german: „Un om care și-a părăsit familia și a divorțat pentru ea. Lucru pe care la rândul ei și ea și-l propusese să-l facă, însă fiul nostru a determinat-o să renunțe, izbucnind în hohote de plâns', a mai spus el.

Citește și: Adelina Pestrițu are COVID-19. Vedeta a făcut anunțul în lacrimi:'Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei'

Mai mult, solistul ar fi și primit o citație de divorț, însă înduplecată de rugămințile fiului ei ea ar fi creat o diversiune, astfel încât să se creadă că a fost o farsă.

Alin Oprea susține că Larisa ar fi avut mai multe relații, dintre care una cu cu un antrenor de Kangoo Jumps, cu care s-ar fi afișat și public, inclusiv la TV. Solistul recunoaște că toate acestea l-au determinat să se refugieze în alcool, însă nicidecum în brațele altei femei și a făcut totul de dragul copiilor lui: „Suspectându-mi soția de o nouă infidelitate la Londra, am cedat din păcate și i-am spus că știu totul și despre infidelitățile ei anterioare, într-un moment al adevărului în care aceasta le-a confirmat și recunoscut la rândul ei. În urma acestei discuții am stabilit de comun acord că vom divorța pe cale amiabilă în luna august 2020 după petrecerea de majorat a fiicei noastre', spune Alin.

Citește și: De ce a făcut Irina Loghin o formă ușoară a bolii COVID-19. Are un sistem imunirar de invidiat:la 80 ani, face zilnic două ture de Herăstrău și mânăncă sănătos de-o viață

În ceea ce privește noua relație, susține că după 25 de ani „sufletul meu s-a deschis în sfârșit, făcând posibilă întâlnirea cu sufletul meu pereche”, dezvăluind că sunt împreună din 2019.

Alin-Oprea-și-Larisa-1-3Alin-Oprea-și-Larisa-1-3
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton