Adelina Pestrițu are COVID-19. Vedeta a făcut anunțul în lacrimi: ”Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei”

 Stamen Diana
.

Adelina Pestrițu a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vedeta a făcut anunțul neașteptat, în lacrimi, din fața spitalului în care va sta internată pentru următoarele zile. Adelina se teme acum pentru cei apropiați, după ce a intrat în contact cu toți membrii familiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Aproape de miezul nopții, Adelina Pestrițu a anunțat pe una dintre rețelele de socializare că a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vedeta a început să plângă atunci când a împărtășit aceste momente delicate cu fanii ei.

Adelina și-a dat seama că ceva nu este în regulă, după ce a mâncat o ciocolată și a sesizat că nu are gust. Vedeta a rămas fără gust și fără miros, iar imediat s-a testat pentru coronavirus. Din păcate, testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv, iar Adelina Pestrițu a mers de urgență la spital.

„Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros. Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent', a spus Adelina Pestriţu.

Vedeta a mărturisit că a contractat virusul de la o persoană care era deja infectată, însă nu a știut acest lucru.

'Nu am știut că persoana respectivă este infectată cu Covid. Eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Am mâncat o ciocolată și simțeam că mănânc hârtie. Starea mea de sănătate este deocamdată bună', a declarat Adelina.

Citește și: Adelina Pestrițu, adevărul despre chinurile prin care a trecut după rinoplastie: „Mi-a fost greu să suport durerea. Aveam impresia că mi se descompune toată fața”

Adelina Pestrițu se teme pentru familia ei, după ce a luat COVID-19

Toți membrii familiei sale s-au testat și așteaptă rezultatele. Din fericire, Virgil Șteblea a fost testat negativ. Adelina Pestrițu speră că totul va fi bine și că va putea merge în curând acasă.

Adelina-Pestritu-covid-2Adelina-Pestritu-covid-2

Nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Protejați-vă, purtați mască și aveți mare grijă de voi. Vreau să vă mai spun un lucru: îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar am încredere că totul va fi bine. Poartă mască în continuare, da?', a continuat ea. Adelina Pestrițu a postat apoi o fotografie prin care a confirmat că a fost preluată și internată în spital.

Vedeta a fost internată, iar acum se află sub atenta supraveghere a medicilor. Adelina Pestrițu s-a dus singură la spital, unde a așteptat în mașină să fie preluată și internată.

„Nu-mi place situația, dar așa e în viață. Oricât te fereșți de ceva, ți se poate întâmpla. Virusul nu iartă pe nimeni, se pare. Sunt aici, chiar dacă mai puțin activă, dar simt că vor veni și zile mai bune!', a mai spus vedeta.

Citește și: Adelina Pestrițu se mută într-o casă inteligentă: „Am intrat pe ultima sută de metri. De acum o să vorbesc mai mult cu Alexa decât cu soțul”

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton