Secretul lui Neti Sandu. Are aceeași coafură de 25 de ani și mulți sunt convinși că poartă perucă: "Fiecare stilist a vrut să-mi schimbe tunsoarea"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Neti Sandu este de 25 de ani la PRO TV, iar look-ul prezentatoarei este un adevărat statement. Mulți cred că ar avea perucă, alții se întreabă care sunt motivele pentru care nu încearcă o schimbare de coafură. Vedeta a elucidat misterul și ne-a povestit exact care este povestea din spatele coafurii sale celebre!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Neti Sandu a rămas aproape neschimbată în 25 de ani de când este la PRO TV și cel mai mare mister din jurul său rămâne, fără îndoială, motivul pentru care optează pentru aceeași tunsoare de ani buni.

Vedeta s-a confruntat cu mai multe probleme din această cauză de-a lungul timpului, mulți fiind convinși că nu ar fi părul ei natural și, de fapt, ar avea o perucă.

Citește și: Fotografii neretușate! Oana Roman, fotografiată de paparazzi în costum de baie:'Nu sunt perfectă'

Neti Sandu: „Dacă îl las mai lung nu îmi stă bine

Neti Sandu ne-a dezvăluit că mulți stiliști și-au dorit să-i schimbe look-ul și nu s-a arătat deloc împotriva unei schimbări de look. A avut, însă, o singură condiție: ca noua coafură să-i vină mai bine. A încercat să-și lase și părul mai lung, și-a schimbat și coafura, dar schimbarea nu a fost prea apreciată, astfel că a revenit de fiecare dată la look-ul inițial, care îi vine cel mai bine.

Citește și: Juratul X Factor Ștefan Bănică, revoltat de restricțiile COVID-19 impuse artiștilor:„Teatru nu putem juca, dar oamenii pot să meargă în restaurante sau biserici!'

„Da, am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Și i-am spus foarte bine ‘schimb-o, dar aș vrea să-mi stea mai bine. Dacă reușești să-l faci să-mi stea mai bine eu sunt de acord. La un moment dat, un stilist mi-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit. I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis ‘îți stă mai bine, rămâi așa. Toată lumea a fost îngăduitoare cu mine. Filat și făcut altfel, cu o coafură într-o parte mă făceau un băiețel mai aspru așa. Ideea este că din cauza firului care este sticlos, el nu se poate așeza imediat. El face doar niște lucruri: dacă eu îl las pe linia lui și îl retez, el stă perfect. Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine. Adică o să fie un păr lung, sticlos și care o să stea nemișcat…Nu, așa nu e bine. Doar părul în sine e splendid. Asta e povestea părului meu.”, ne-a spus Neti Sandu în exclusivitate.

Citește și: Cine este Ana Maria Ababei, concurentă Ferma.În trecut, a participat și la Vocea României

Neti Sandu explică de ce pare că poartă perucă

De asemenea, vedeta de la PRO TV ne-a povestit că nu este nevoită să folosească prea multe produse de întreținere, întrucât părul îi stă perfect așa. De aici și confuzia generată, că ar purta perucă.

Totodată, prezentatoarea a ținut să precizeze că se confruntă totuși cu un mic inconveninent: părul reține apa.

Citește și: Cătălin Meșter de la Insula Iubirii s-a însurat! Soția lui a fost ispită la aceeași emisiune:„Vom fi împreună pentru totdeauna'

Nici nu trebuie să-l dau cu balsam sau să-i fac măști. Nu are nevoie de absolut nimic, eu nu-l dau cu fixativ, nu-l dau cu nimic. Mă cofează dimineața și eu nu mai dau cu peria pe el, pentru că nu e nevoie. Stă perfect, nu se mai mișcă și din acest motiv și pare perucă. Că nu trebuie să-i fac absolut nimic. E o calitate anume de păr: păr sticlos, adică firul e tubular și reține apa și de aceea stă așa plin. După ce mă spăl pe cap și vreau să mă usuc, trebuie să folosesc două prosoape ca să scot apa din el, pentru că reține apa. După 25 de ani, nimeni nu poate să accepte că e părul meu. Deși el mai crește, eu îl tund, îl vopsesc. ‘Nu, nu e perucă, m-au văzut ei. Ei știu sigur, susțin mulți, a mai completat Neti Sandu.

Neti-Sandu-1Neti-Sandu-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton