A murit DJ Erick Morillo, cunoscut datorită piesei I like to move it! Artistul avea doar 49 de ani

 Oana Pantazi
.

A murit DJ Erick Morillo, cunoscut datorită piesei I like to move it. Corpul neînsuflețit a fost găsit de polițiști la reședința sa din Miami Beach, dar circumstanțele morții artistului sunt încă neclare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vestea că a murit DJ Erick Morillo a luat prin surprindere întreaga lume artistică. Celebrul DJ columbian a devenit faimos datorită piesei I like to move it, succes al anilor ’90.

Citește și: Adelina Pestrițu are COVID-19. Vedeta a făcut anunțul în lacrimi: 'Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei'

Acuzat de agresiune sexuală!

Conform TMZ, Erick Morillo a murit la doar 49 de ani, în circumstanțe neclare. Corpul său a fost găsit de polițiști la reședința sa din Miami Beach. Decesul acestuia a survenit la câteva săptămâni după ce fusese acuzat de agresiune sexuală, pentru un episod ce data din decembrie 2019.

Presupusa victimă a susținut că s-a dus la el acasă la DJ, dar că ar fi rezistat avansurilor acestuia și ar fi mers să doarmă într-o altă cameră, însă s-a trezit „goală pe pat, cu Morillo la marginea patului, de asemenea, gol'. Inițial, DJ-ul a negat acuzațiile, dar după efectuarea unui test ADN a fost nevoit să apeleze la avocatul său.

Vedetă a muzicii house internaționale, Morillo a cunoscut succesul în anii ’90 cu piesa electro-dance „I Like to Move It', pe care a lansat-o sub numele de scenă Reel 2 Real. Artistul a câștigat premiul pentru cel mai bun DJ de trei ori la DJ Awards și a fost declarat de câteva ori cel mai bun DJ internațional.

Citește și: De ce a făcut Irina Loghin o formă ușoară a bolii COVID-19. Are un sistem imunirar de invidiat: la 80 ani, face zilnic două ture de Herăstrău și mânăncă sănătos de-o viață

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton