Alin Oprea, lăsat de Larisa fără niciun ban! I-a golit conturile din bancă: "O va aștepta un proces de partajare a bunurilor"

 Oana Pantazi
.

Scandalul dintre Alin Oprea se acutizează, pe zi ce trece ieșind la iveală tot mai multe detalii neștiute despre viața lor de cuplu. După ce au curs acuzațiile de infidelitate de ambele părți, artistul a mărturisit că soția l-a lăsat fără niciun ban!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anunțul divorțului dintre Alin Oprea și Larisa, după 23 de ani de căsnicie, a luat pe toată lumea prin surprindere, dar și mai surprinzătoare au fost detaliile care au ieșit la iveală pe măsură ce cei doi soți s-au decis să dezvăluie motivele divorțului.

Au curs acuzații de infidelitate de ambele părți, la scurt timp după ce s-a aflat că Alin Oprea are o relație extraconjugală, artistul lăsând să se înțeleagă că, de fapt, pe parcursul căsniciei, cel înșelat a fost el, și nu o dată, ci în nenumărate rânduri.

Citește și: Cum i-a spus Cristina Joia, de la „Visuri la cheie”, fiului ei că este înfiat: „Nu e un stigmat cuvântul adoptat. E ca și cum i-aș spune că are ochii căprui”/ EXCLUSIV

„Sunt singurul din familie care a muncit”

Invitat, ieri seară, la XTra Night Show, artistul a povestit că a fost singurul întreținător al familei pe parcursul căsniciei și că toate eforturile sale au fost făcute pentru bunăstarea copiilor și a soției lui. Mai mult, Alin Oprea a mărturisit că inclusiv soacra sa a trăit pe spatele lui.

„Am avut cinci case pe care le-am donat copiilor mei. Am făcut asta cu bucurie, că doar pentru ei am muncit o viață întreagă. Și casa de la Londra, de asemenea, tot de mine este cumpărată, că ei nu stau cu chirie acolo. Eu am susținut ratele.

Să nu uităm că eu sunt singurul din familie care a muncit. Să nu fim ipocriți, Larisa lucrează, de când se află la Londra, dar venitul ei este infim. În România, am stat cinci persoane în casă. Eu, Larisa, copiii și soacra. Socra nu a cheltuit din pensia ei nici pentru țigări, tot din banii mei au fost cumpărate și alea”, a spus artistul la XTra Night Show.

Citește și: Alin Oprea, scandal de proporții cu rudele Larisei! Nu a fost lăsat să-și ia lucrurile și a sunat la 112: „E strigător la cer ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi”

„Era un cont cu mulți bani, nu cu mărunțiș”

Mai mult, artistul și-a acuzat soția că a profitat de faptul că aveau conturi bancare comune și l-a lăsat fără niciun ban, în condițiile în care, pe parcursul căsniciei, Larisa nu a muncit niciodată. Situația este însă destul de delicată și-l pune pe Alin Oprea într-o postură delicată, în cazul unui proces, deoarece Larisa a trecut banii, o sumă consistentă, pe numele copiilor.

4Alin-Oprea-de-la-Talisman-14Alin-Oprea-de-la-Talisman-1


Eu și Larisa aveam și un cont comun de economii, aici în România, un cont cu mulți bani, nu cu mărunțiș, de semințe, iar Larisa m-a scos de pe lista de titulari și a rămas doar ea. Și acei bani i-a donat ea copiilor. Și eu, după o viață de muncă, am rămas fără nimic. Acum, o va aștepta un proces de partajare a bunurilor din timpul căsniciei', a mai spus artistul.

Citește și: Reacția tranșantă a fiicei lui Alin Oprea, în direct la TV: „Să-ți fie rușine! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton