Gică Popescu, infectat cu noul coronavirus! Cum se simte fostul internațional

 Cica Cristina
.

Fostul internațional Gică Popescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Iată cum se simte actualul președinte al clubului FC Viitorul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gică Popescu are COVID-19, iar anunțul a fost făcut pe site-ul clubului Viitorul. Fostul internațional s-a testat individual și a aflat că a contractat virusul care a făcut ravagii în lume!

„FC Viitorul Constanţa anunţă că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de preşedintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv. Acest test a fost efectuat separat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiţii normale', se arată pe site.

Citește și: Alin Oprea, lăsat de Larisa fără o lețcaie! I-a golit conturile din bancă.„Acum, o va aștepta un proces de partajare a bunurilor'

Starea sa de sănătate este una bună, fostul fotablist fiind asimptomatic.

Citește și: Reacția tranșantă a fiicei lui Alin Oprea, în direct la TV:„Să-ți fie rușine! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi'

„Contrar acestui rezultat, președintele clubului nostru nu prezintă niciun fel de simptome. În continuare se va aştepta un răspuns al DSP Bucureşti pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situaţii', mai menționează sursa citată.

Reamintim că și antreorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost infectat cu noul coronavirus în urmă cu două luni, după ce aua părut alte 13 cazuri în cadrul echipei sale!

Citește și: Alin Oprea, scandal de proporții cu rudele Larisei! Nu a fost lăsat să-și ia lucrurile și a sunat la 112:„E strigător la cer ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi'

SEARA CAMPIONILOR – MECI CARITABIL – CONFERINTASEARA CAMPIONILOR – MECI CARITABIL – CONFERINTA

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton