Reacția tranșantă a fiicei lui Alin Oprea, în direct la TV: "Să-ți fie rușine! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi"

 Cica Cristina
.

Fiica lui Alin Oprea intervine în scandalul momentului, care îi vizează pe părinții săi! A intrat în direct la TV și, cu lacrimi în ochi, i-a transmis un mesaj tranșant tatălui său!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fiica lui Alin Oprea a intervenit după ce au apărut imagini cu scandalul de proporții dintre solist și mama Larisei. Alin Oprea a povestit că după ce s-a mutat la hotel, a fost nevoit să revină acasă pentru a-și mai lua o parte din lucruri, însă a avut parte de o surpriză… neplăcută.

Nu a fost lăsat să intre în casă de către rudele fostei soții, mai exact de fosta soacră și de cumnat, astfel că s-a văzut în poziția de a apela la ajutorul oamenilor legii.

Citește și: Alin Oprea, scandal de proporții cu rudele Larisei! Nu a fost lăsat să-și ia lucrurile și a sunat la 112:„E strigător la cer ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi'

Mesajul acid al fiicei lui Alin Oprea

Se pare că fiica artistului a fost extrem de deranjată de către afirmațiile și comportamentul tatălui său, motiv pentru care a decis să intre în direct pentru a-și exprima punctul de vedere. Fiica lui Alin Oprea a avut o reacție tranșantă. Cu vocea tremurândă și în lacrimi, a transmis un mesaj dur:

'Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână', a transmis ea în direct, la Xtra Night Show.

Citește și: Cum arată Ruthie Tompson, artistul de la Disney, acum. A aniversat 110 ani în carantină:„Nu vreau să fiu venerată pentru cât de bătrână sunt'

Alin Oprea, în lacrimi la TV

Vizibil afectat după spusele fiicei sale, Alin Oprea nu a rămas fără replică, precizând că este convins că fosta sa soție este, cu siguranță, implicată și că își influențează copiii.

'Cum să vin acasă dacă nu puteam să intru, dacă toate telefoanele erau închise, ale ei și ale copiilor. Ei sunt influențați așa cum vrea ea', a declarat fostul membru de la Talisman.

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub, sărut pasional la Ferma.Imaginile care vor stârni mari controverse

De asemenea, solistul a mărturisit că a fost deja avertizat de Larisa că acest lucru se va întâmpla și că îi va asmuți pe copiii împotriva lui, în cazul în care va îndrăzni să o facă de râs la TV.

De asemenea, mesajul acid al fiicei sale nu doar că nu l-a lăsat indiferent, dar l-a sensibilizat până la punctul de plânge: 'Îl iubesc pe copilul acesta mai mult ca pe ochii din cap', a mai spus Alin Oprea.

Alin-OpreaAlin-Oprea

Sursa foto: Facebook, Captură YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton