Îl mai ții minte pe Alin Oprea de la Talisman? A sărbătorit 22 de ani de căsnicie în singurătate: soția lui locuiește la Londra, de trei ani

 Oana Popoiag
.

Alin Oprea, de la Talisman, a împlinit 22 de ani de la nunta cu soția sa, Larisa. Cei doi sunt unul din cele mai stabile cupluri din showbiz, dar și unul dintre cele mai atipice în acest moment, dat fiind că au ajuns să locuiască în țări diferite. Femeia s-a mutat în urmă cu trei ani la Londra, pentru a fi aproape de cei doi copii ai cuplului, aflați la studii în Marea Britanie.

Alin Oprea și soția sa s-au cunoscut în urmă cu 23 de ani, s-au căsătorit după un an de relație și sunt în continuare nedespărțiți. Cu gândul, căci fizic sunt departe unul de celălalt. Împlinirea a 22 de ani de la căsătorie i-a prins separați, Alin fiind blocat în România, din cauza pandemiei de coronavirus, iar Larisa locuind la Londra, cu cei doi copii ai lor.

Alin Oprea și soția sa au împlinit 22 de ani de mariaj

Femeia s-a mutat în Marea Britanie în urmă cu trei ani, împreună cu Melissa și Adi, care au ales Londra pentru studii muzicale. Mama lor nu a putut sta departe de ei și i-a urmat, iar Alin Oprea a rămas în România.

'Astăzi se împlinesc 22 de ani de la nunta noastră. Au fost 23, pentru că suntem împreună de 23 de ani, frumoși. Chiar dacă în ultimii trei ani nu mai locuim împreună ne vedem de câte ori putem, zboară el la noi, zburăm noi acasă. Avem doi copii minunați, o familie unită și împlinită. Ne-am cunoscut pe data de 30 noiembrie la un concert Talisman, în Buzău, orașul meu natal. Eu sunt aici, dar vorbim în fiecare zi', a declarat pentru Click! soția lui Alin Oprea.

Alin Oprea de la Talisman și soția luiAlin Oprea de la Talisman și soția lui

Foto: Facebook

Citește și: Cătălina Șeicaru de la Exatlon a născut. Prima imagine cu bebelușul

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton