Alexandra Stan se află în izolare de 8 săptămâni: "Am devenit expertă la gătit pâine și covrigi". Care e cea mai mare teamă a solistei în timpul pandemiei de coronavirus / INTERVIU

 Crapatureanu Anda
.

Au trecut deja 8 săptămâni de când este în izolare și deși nu are timp să se plictisească deloc, Alexandra Stan împărtășește cu noi care îi sunt cele mai mari lipsuri în această perioadă de crantină, de ce anume îi este cel mai dor și ce gânduri o sperie cel mai tare.

Cum arată o zi din viața ta în izolare?

Destul de activă. Nu mă plictisesc. Reușesc să fac în fiecare moment al zilei ceva. Curățenie, mâncare, să mă joc cu Herky, motanul meu, alerg pe bandă, fac live-uri pe social media, înregistrez video-uri pentru TikTok, compun versuri, merg la cumpărături pentru părinții mei. Chiar am ce face in aceasta perioadă.

De cât timp ești acasă?

Stau în casă cam de pe 10 martie. A trecut deja mult timp. Sunt aproape 8 săptămâni.

Care este pentru tine cea mai mare provocare în aceaste zile?

Mă simt limitată. Nu mă pot bucura de plajă, de vremea frumoasă, nu mă pot vedea cu prietenii, nu pot merge la studio, nu pot avea concerte. Sunt multe încercări, dar știu că tot ce facem este spre binele nostru.

De ce îți este cel mai dor din viața de dinaintea pandemiei?

Cel mai dor imi este de libertatea pe care o luam ca atare și cred că nimeni nu o aprecia cu adevărat. Acum îi simt lipsa.

Știu că îți place să citeșți. Ce cărți poți recomanda cititorilor? Dar filme sau seriale?

Recomand orice carte de la Gáspár György, mai ales că el este psiholog iar în perioada asta trecem prin diferite stări. Iar ca filme si seriale, mă uit la multe documentare pe Netflix. Îl recomand pe cel despre Bill Gates.

Faci sport/mișcare în această perioadă? Dacă da, cât de des în decursul unei săptămâni?

Da, fac sport acasă , însă câteodată mi-e greu să încep antrenamentul. Aș vrea să fac zilnic, dar nu-mi iese mereu. Fac de vreo 3 ori pe săptămână.

Cum te întreții în timpul ăsta? Ce ritualuri de beauty folosești?

Beau multă apă pentru hidratare, îmi fac măști cu ingrediente naturale și încerc să mănânc cât mai sănătos.

Ce îți place să găteșți? Ai experimentat vreo rețetă nouă de curând?

Da, în perioada de izolare am făcut pentru prima dată pâine și un fel de covrigi. Am devenit expertă. Deja am făcut de vreo 5 ori și le-am dus și părinților mei. Gătesc multe feluri de mâncare, de la tradițională, la paste, salate și dulciuri.

Afla ce sunt covrigii si cine i-a inventat!

Sunt zile sau seri când simți nevoia să te machiezi, să te îmbraci frumos și să te dai cu parfumul perferat, chiar dacă stai acasă?

Clar! Deși eu sunt pro naturalețe și de cele mai multe ori ies nemachiată din casă, recunosc că am avut zile în care m-am aranjat pentru mine, pentru câteva poze, pentru fanii mei.

Ce exista înainte pe lista ta de priorități și nu găseai timp niciodată să faci ?

Să vorbesc zilnic cu mama. Să mă rog și să meditez.

Plusuri și minusuri în acest nou mod de viață?

Plusurile ar fi ca stăm mai mult timp singuri cu noi, avem timp mai mult pentru meditație, introspecție, vindecări spirituale, petrecem mai mult timp cu familia, organizăm mai bine totul și consumăm mai puține resurse naturale, poluăm mai putin. Iar minusurile sunt lipsa mersului pe jos în aer liber, pe plajă, în parc, întâlnirile cu prietenii, dansatul cu prietenele până dimineață.

Cum crezi că te-a schimbat această situație? O privești ca pe o încercare spirituală sau ceva mai pragmatic?

Nu m-a schimbat atât de mult pentru că nu eram o persoană foarte agitată nici înainte. Adică incercam să fiu mai chill, să fac doar ce e ultra necesar. Și doar ce simt din suflet. Și pentru mine nu este o diferență atât de drastică. Dar cu siguranță apreciez mult mai mult lucrurile de care nu am parte acum. Încerc să fiu mai recunoscătoare pentru tot ceea ce am!

Ce gând te sperie cel mai tare?

Să nu fie afectați cei dragi și eu să nu am nicio putere să-i ajut.

Ce sfaturi ai pentru cei care te urmăresc?

Să rămână optimiști, să fie puternici și să respecte regulile impuse de autorități!

IMG_1214IMG_1214
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton