Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel Necatu, s-au despărțit! Gestul lui i-a dat de gol

 Cica Cristina
.

Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel Necatu s-au despărțit! Este vestea care stă pe buzele tuturor, încă din urmă cu câteva luni, dar acum pare că zvonurile se adeveresc. Gestul făcut de partenerul artistei spune tot!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret cu Emanuel Necatu, dar la scurt timp vine și vestea că cei doi s-au despărțit. Recent, gestul artistei de a șterge imaginile de pe rețelele de socializare a dat tuturor de gândit.

Alexandra-Stan-casnicie-1Alexandra-Stan-casnicie-1

Acum, și Emanuel a șters toate pozele cu Alexandra de pe social media, gest prin care mulți sunt de părere că a confirmat despărțirea de cea care i-a devenit soție în luna mai.

Citește și: Ce interdicție a primit Alexandra Stan de la soțul ei:”Eu făceam înainte să mă mărit, dar acum…”

Citește și: Cum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei:”Când era consilierul meu…”/ EXCLUSIV

Citește și: Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc.Primele imagini și declarații de la evenimentul anului în România

Citește și: De ce nu vine Sorana Cîrstea la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc.Ion Ion Țiriac, singur la petrecere

Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel Necatu, s-au despărțit

Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel Necatu s-au despărțit. Încă de luna trecută, au apărut zvonuri potrivit cărora Alexandra Stan și soțul ei, emanuel Necatu, s-au despărțit. Încă de atunci, artista a șters pozele cu soțul ei de pe rețelele sociale, lăsând doar câteva din pictorial pe care ea și Emanuel Necatu l-au făcut pentru Revista VIVA!, unde au și anunțat în exclusivitate vestea căsătoriei lor.

Un alt detaliu care a amplificat zvonurile despărțirii a fost reprezentat de faptul că Alexandra Stan a fost surprisă fără verighetă. Acum, soțul Alexandrei Stan, Emanuel Necatu, a șters și el pozele cu artista de pe rețelele sociale, gest prin care acesta confirmă zvonurile în ceea ce privește despărțirea.

Alexandra Stan a renunțat la verighetă

Alexandra Stan s-a căsătorit în urmă cu trei luni cu Emanuel Necatu, iar vestea căsătoriei i-a luat pe mulți prin surprindere. Mulți nici nu știau că are o relație, dar artista a dat vestea cea mare în exclusivitate pentru VIVA! La scurt timp de la nuntă, însă, comportamentul din social media al artistei a stârnit semne de întrebare. 

Alexandra Stan ne-a povestit cu puțin timp în urmă că este extrem de îndrăgostită de bărbatul căruia i-a spus „da’ la scurt timp de când au început o relație. Mult timp, chiar, vedeta s-a mândrit cu statutul de femeie măritată și și-a etalat inelul care simboliza dragostea celor doi. Însă, în ultimele fotografii publicate în social media, internauții au observat că inelul lipsește de pe degetul ei.

Alexandra Stan, după zvonurile despărțirii de soțul ei

Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel Necatu s-au despărțit. După ce au apărut speculațiile respective, Alexandra Stan a fost contactată și a oferit un răspuns evaziv în ceea ce privește despărțirea de soțul ei. Artista a declarat luna trecută că își dorește ca relația ei cu Emanuel să fie cât mai intimă, mai ales că lui nu îi place să se vorbească despre el în presă.

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare‘, ne-a spus Alexandra Stan în exclusivitate, luna trecută.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton