Cum s-au îmbrăcat părinții Simonei Halep la cununia civilă. Mama sportivei: „Am emoții”

 Martin Lorena
.

Cum s-au îmbrăcat părinții Simonei Halep la cununia civilă. Astăzi va avea loc ceremonia de căsătorie dintre Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc. Cei doi au ales să invite doar oamenii importanți din viețile lor, iar primii care au pornit spre local au fost chiar părinții sportivei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep și Toni Iuruc urmează să își unească destinele astăzi, începând cu ora 16:00, la malul mării. Părinții sportivei au plecat de acasă în jurul orei 15:00 pentru a se asigura că vor ajunge în timp util la cel mai important eveniment din viața fiicei lor.

WhatsApp-Image-2021-09-15-at-15.45.13WhatsApp-Image-2021-09-15-at-15.45.13

Foarte eleganți și emoționați, părinții campioanei au oferit primele declarații cu privire la marele eveniment!

Citește și: Primele imagini cu Simona Halep, înainte de cununie.Ce a făcut înainte să ajungă la Starea Civilă

Citește și: Ce condiție a pus Simona Halep tuturor invitaților de la cununie.L-a invitat și pe președintele Klaus Iohannis

Citește și: Cu ce artistă s-a iubit Tavi Clonda înainte să se însoare cu Gabriela Cristea

Citește și: Mihai Bendeac s-a simțit rău și a solicitat îngrijiri medicale la iUmor.Delia a postat imaginile

Cum s-au îmbrăcat părinții Simonei Halep la cununia civilă

Ambii părinți ai sportivei au fost foarte eleganți în ziua nunții fiicei lor! Mama Simonei a decis să poarte un costum crem din două piese, sacou și fustă, în timp ce soțul ei a purtat un costum perfect negru, simplu.

Cei doi au recunoscut că sunt emoționați, dar fericiți pentru fiica lor. Mama Simonei a oferit chiar și primele declarații!

„Am emoții'

Mama Simonei Halep a oferit prima declarație despre modul în care se simte! Aceasta a recunoscut că are emoții pentru fiica ei:

„Vă mulțumesc pentru atenție. Am emoții ca fiecare mama, atunci când vine această zi pentru copilul ei. M-am rugat să fie o zi cu soare, o zi liniștită. Vă mulțumesc încă odată', a spus mama Simonei Halep înainte de cununia fiicei sale.

Sursă foto: Dumitru Anghelescu, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton