Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Primele imagini și declarații de la evenimentul anului în România

 Miniosu Alexandra
.

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Astăzi, pe 15 septembrie 2021, Simona Halep și partenerul ei, Toni Iuruc, își unesc destinele. Au apărut primele imagini de la cununia civilă, eveniment ce are loc la Constanța. Faimoasa tenismenă a făcut o diversiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Emoții mari pentru Simona Halep și Toni Iuruc. Astăzi, cei doi devin oficial soț și soție. Cununia civilă are loc la Constanța, după cum au hotărât de comun acord cei doi miri. La fericitul eveniment sunt așteptate, în total, 300 de persoane, și au apărut și primele imagini.

ilie3ilie3

UPDATE 17:00 – Cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc s-a încheiat! Oficial, din acest moment, Simona Halep și Toni Iuruc au devenit soț și soție. Invitații au început să aplaude zgomotos, felicitându-i pe cei doi proaspeți însurăței. Cu toții se pregătesc acum de petrecere. Ceremonia a fost organizată pe plaja unui club luxos din nordul stațiunii Mamaia, deținut chiar de nașul mirilor, notează Antena 3.

UPDATE 16:40. Simona Halep a postat prima imagine din ziua cea mare pe contul ei de Instagram. În fotografie, ea este alături de Alexandru Abagiu și Sorin Stratulat. Cel dintâi s-a ocupat de machiajul sportivei, fiind un cunoscut make-up artist, iar celălalt de coafura ei. Tenismena a ales un machiaj și o coafură simplă. În imagine se observă că rochia crem a vedetei are în partea de sus detalii brodate.

UPDATE 16:30 – La Fratelli și-au făcut apariția și Gheorghe Hagi și Gică Popescu. Aceștia sunt însoțiți de soțiile lor. Au venit împreună, cu o mașină condusă de Gică Popescu, aratăcancan.ro.

UPDATE 16:20. Simona Halep a făcut o diversiune la cununia civilă cu Toni Iuruc. În timp ce toată presa o aștepta să iasă din hotelul ei unde era cazată, ea a ieșit prin altă parte. În cea mai importantă zi, sportiva a ales să poarte o rochie splendidă de culoare crem și e toată numai un zâmbet. Partenerul ei a ales un costum negru, cu papion în aceeași nuanță și cămașă albă. De asemenea, fericirea poate fi citită cu ușurință și pe chipul lui.

UPDATE ORA 15:30. Invitații de la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc au început să-și facă pe rând apariția. Vizibil emoționați, și părinții au ajuns la locația deținută de nașii mirilor, Dani Caramihai și soția acestuia, chiar înaintea tenismenei. Căsătoria nu va fi încheiată în sediul Primăriei, ci în localul de lux de la malul mării în care se va desfășura și petrecerea, conform fanatik.ro.

Citește și: Ce mesaj a transmis Simona Halep în ziua nunții sale cu Toni Iuruc

Citește și: Ce nume va avea Simona Halep după nunta cu Toni Iuruc

Citește și: Unde lucrează mama Biancăi Drăgușanu, după ce s-a mutat în București.Ce salariu are

Citește și: Brigitte Pastramă a fost însărcinată cu Florin, dar a pierdut copilul:„Un an și ceva ne-am rugat…'

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. După ce părinții Simonei Halep au ieșit din vila în care locuiesc, mama ei a făcut și câteva declarații. A mărturisit că are mari emoții și că s-a rugat ca astăzi să fie soare.

„Vă mulțumesc pentru atenție. Am emoții, cum are fiecare mamă când vine această zi pentru copilul ei. Ce să vă spun, m-am rugat să fie o zi cu soare, o zi liniștită', a declarat mama Simonei Halep, potrivit cancan.ro.

Mama și tatăl Simonei Halep au optat pentru două ținute impecabile. În timp ce ea ales o vestimentație deschisă la culoare, cu fustă scurtă, dar peste genunchi, el poartă un costum negru. Amândoi au zâmbetul pe buze, simbol al fericirii pe care o simt astăzi.

Ilie Năstase, prezent la cununia tenismenei

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ilie Năstase și partenera lui, Ioana, se numără printre primii invitați sosiți la marele eveniment. Aceștia ar fi fost întâmpinați de machedonul milionar Toni Iuruc. Potrivit fanatik.ro, majoritatea invitaților sunt cazați la unul dintre hotelurile pe care familia sportivei le deține pe litoral.

Ilie Năstase are o ținută deosebită. Așa cum ne-a obișnuit, fostul tenismen a ales să poarte o uniformă de general. Pe cap are un chipiu tot alb, ce-i completează perfect vestimentația. Nici soția lui nu s-a lăsat mai prejos. Soția lui, Ioana Simion, a optat pentru o rochie roșie ce i-a pus silueta în valoare.

'- Ce gânduri îi transmiteți Simonei?

 -Să zâmbească!

 -Ați apucat s-o vedeți?

 -Așa, îmbrăcată (n.r. ținuta de la cununia civilă), nu', a spus Ilie Năstase, conform cancan.ro.

Primele imagini și declarații de la evenimentul anului în România

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Fanatik mai arată că printre cântăreții care vor cânta la eveniment se numără Loredana Groza, Dan Bittman și formația Pindu. Dan Bittman a oferit deja câteva declarații și a spus că e fericit să cânte la un asemenea eveniment. Le-a urat mirilor numai iubire și să facă copii frumoși.

„Sunt foarte fericit că voi cânta la un asemenea eveniment. Mă bucur enorm pentru Simona, sper să aibă copii frumoși, cum sunt și ei. Le doresc numai iubire, că asta e cea mai importantă. Voi veni să cânt cu Marius Bațu, colegul meu, și avem câteva melodii în deschidere', a declarat Dan Bittman pentru fanatik.

Simona Halep și Toni Iuruc au pus la punct toate detaliile pentru ziua cea mare. Sursa citată anterior mai arată că sportiva a ales ca aranjamentele florale să fie compuse din trei plante, mai exact din crini, trandafiri albi și iederă. 

Potrivit FANATIK, meniul de la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc va fi divers. Invitații s-ar putea delecta cu fructe de mare, pește, friptură de vită și delicatese de rață. De asemenea, pe listă s-ar afla și tradiționalele nici celebrele plăcinte machedonești.

Ilie Năstase a dezvăluit inițial data evenimentului

Vă amintim că Ilie Năstase i-a dat de gol pe Simona Halep și Toni Iuruc, în ceea ce privește data evenimentului. În cadrul unui interviu, fostul sportiv a fost întrebat ce va face de ziua soției sale, pe data de 15 septembrie. Fără să realizeze, el a divulgat un mare secret. Acesta a recunoscut că la acea dată a fost invitat la cununie de către Simona Halep.

„De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo, a declarat Ilie Năstase la „Teo Show, potrivit click.ro.

Ulterior, la scurt timp, Simona Halep a confirmat informația dezvăluită de Ilie Năstase. În urmă cu câteva zile, tenismena spunea că are mari emoții, înainte de cununia civilă. A precizat că emoțiile sunt diferite de cele de la un Grand Șlem, pentru că acum au legătură cu partea personală.

„Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoţii. Emoţiile sunt diferite de cele de la un Grand Șlem, e partea personală. Tenisul rămâne tenis, dar aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă', a declarat Simona Halep în urmă cu câteva zile, potrivit cancan.ro.

Sursă foto: Libertatea & Antena 3 & Instagram & Captură ecran & Cristi Preda /GSP

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton