Alexandra Stan intră în bucătăria MasterChef. La proba eliminatorie, concurenții vor găti rețeta ei preferată

 Stamen Diana
.

Alexandra Stan intră în această seara în bucătăria Masterchef. Cântăreața vine în emisiunea de la ProTV, iar la proba eliminatorie, concurenții vor găti rețeta ei preferată: tocănița bunicii.

În această seară, în timp ce câștigătorii probelor de luni îi vor privi de la balcon pe colegii lor, ceilalți 6 concurenți vor lupta pentru evitarea eliminării din competiție: 'Unde e mai bine decât la balcon alături de partenerul meu, Ionuț?', va declara Dilly Chilly la începutul serii.

Proba de eliminare va începe cu o mare surpriză: Alexandra Stan va veni în bucătăria MasterChef și îi va provoca pe concurenți să gătească mâncarea ei preferată, care i-a fost inițial gătită de bunica ei: 'Mă emoționez foarte tare când aud că rețeta e de la bunica.. pentru mine, bunica mea înseamnă foarte mult', va spune Diana Ungureanu. 

Doi dintre concurenți vor reuși să o impresioneze pe artistă și să se alăture celor aflați la balcon, în timp ce ceilalți 4 vor fi nevoiți să descopere o nouă probă extrem de dificilă și să lupte până în ultimă secundă pentru a nu pleca acasă.

Cine va reuși să scape de emoția eliminării și cine va părăsi competiția, ratând ocazia de a câștiga marele premiu și titlul de MasterChef, aflăm în această seară, de la 22:30, la PRO TV.

Citește și: La șase ani de când a fost bătută crunt de fostul ei iubit, Alexandra Stan rupe tăcerea. Detaliile pe care nu le-a spus niciodată: 'Eram plină de sânge'

FOTO: PR

Jurații MasterChef & Alexandra StanJurații MasterChef & Alexandra Stan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton