Tribut emoționant adus lui Răzvan Ciobanu la Gala Avanpremiere. Clientele designerului au defilat în creații ale acestuia nemaivăzute până acum

 Oana Popoiag
.
Răzvan CiobanuRăzvan Ciobanu

La peste jumătate de an de la moartea lui Răzvan Ciobanu, lumea modei nu l-a uitat pe talentatul designer. Cea de-a 20- ediție a Galei Avanpremiere i-a fost dedicată lui, printr-o serie de momente emoționante, precum cel în care clientele sale fidele au defilat în creații nemaivăzute ale lui Răzvan Ciobanu.

A trecut mai bine de jumătate de an de la moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu, în urma unui teribil accident de mașină, iar lumea modei nu și-a revenit. Copilul teribil al modei românești, așa cum era supranumit talentatul designer, a lăsat un mare gol în urma sa.

Clientele lui Răzvan Ciobanu au defilat în rochii create de acesta, nemaivăzute până acum

Răzvan Ciobanu nu poate fi uitat, așa cum a demonstrat cea de-a 20-a ediție a Galei Avanpremiere, dedicată anul acesta regretatului designer.

Cel mai emoționant moment al serii a fost cel în care clientele fidele ale lui Răzvan Ciobanu au defilat în creații nemaivăzute până acum ale acestuia. În plus, gala a introdus anul acesta premiul Răzvan Ciobanu, acordat celui mai promițător tânăr designer.  Premiul ce poartă numele regretatului creator de modă i-a fost înmânat designerului Aleha Toncea.

Înainte de cea de-a 20-a ediție a Galei Avanpremiere, Alin Gălățescu a dat detalii la Teo Show despre momentele in memoriam Răzvan Ciobanu.

'Răzvan Ciobanu nu era numai un designer extraordinar, ci era și un creator de personaje extraordinar. Vom avea un moment care se numește 'Clients Legacy', care nu s-a făcut pentru niciun alt designer, nici la nivel internațional, din ce știu eu. Clientele lui Răzvan vor defila în creații pe care nu le-am văzut niciodată. E vorba de o relație ultrapersonală cu clientele, deci va fi în proporție de 80% vorba de creații inedite pentru public, iar asta dovedește acea forță a lui', a declarat Alin Gălățescu.

Foto: PR

Citește și:

Dieta cu care Gabriela Cristea slăbește după ce a născut. Până acum a dat jos 14 kilograme

Cum se descurcă Antonia cu copiii de când Alex Velea a plecat la Asia Express. Pe ajutorul cui se bazează – EXCLUSIV

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton