Dieta cu care Gabriela Cristea slăbește după ce a născut. Până acum a dat jos 14 kilograme

 Stamen Diana
.

Gabriela Cristea a slăbit 14 kilograme, după ce a născut a doua oară. Prezentatoarea TV de la Antena Stars a dezvăluit care este dieta pe care o urmează și care dă rezultate. Schimbarea se vede, iar soția lui Tavi Clonda revine încet la silueta de altă dată.

Gabriela Cristea face eforturi pentru a fi într-o formă de invidiat. Prezentatoarea TV a început o dietă personalizată, iar toate alimentele sunt pe placul ei. Vedeta este mama a două fete, iar după două sarcini este mai greu să ajungi la rezultatele dorite atunci când vine vorba de felul în care arăți.

După ce născut-o pe Iris, în urmă cu 7 luni, Gabriela Cristea a reușit să slăbească 14 kilograme, însă nu se oprește aici. Soția lui Tavi Clonda a început o dietă care este perfectă pentru ea, iar în fiecare zi are trei mese și două gustări. În fiecare zi, vedeta bea apă plată cu lămâie.

De la naștere până acum am slăbit vreo 14 kilograme, aproximativ, pentru că nu m-am mai cântărit în ultima vreme. Mi se pare aberant să te agăți de cântar și oricum nu e semnificativ. Important e cum arăți, mai ales că după o vârstă… Într-un fel arăți la 50 de kilograme când ai 20 de ani și altfel arăți la 50 de ani. Nu mi-am propus să ard un anumit număr de kilograme, ci să ajung la o formă fizică bună și care să nu necesite un efort draconic și, mai ales, să nu vină la pachet cu stări de rău și amețeli de să nu mă pot ține pe picioare și să nu pot avea grijă de copii! Nu mi-am propus să slăbesc într-o lună, ci pe termen lung, pentru că nu m-am îngrășat într-o lună, ci într-o perioadă lungă. Vreau să îi dau timp organismului să se regăsească', a declarat, pentru Libertatea, Gabriela Cristea.

Citește și: Cum a apărut Gabriela Cristea la TV, după concediul de maternitate. Ce au observat fanii

FOTO: Instagram

Gabi CristeaGabi Cristea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton