Alexandra Stan e verde de nervi! Fanii i-au aruncat vorbe grele după ce a pozat sexy. FOTO!

 Oana Popoiag
.
Alexandra StanAlexandra Stan

Alexandra Stan a început 2019 în forță. Nu doar pentru faptul că acum se bronzează în Bali, ci și pentru că a făcut publice o serie de fotografii sexy, unde poartă un minuscul body în culoarea momentului, neon. Un pic cam prea sexy, după părerea urmăritorilor ei, care i-au făcut observații acide. Artista a luat foc!

Aflată acum într-o vacanță în Bali, Indonezia, unde nu face decât să  mănânce și să doarmă, așa cum singură a declarat, Alexandra Stan nu a uitat totuși de sport. Chiar și într-un concediu binemeritat după o perioadă plină de concerte, în mijlocul paradisului, artista are grijă să meargă la sală pentru a se menține fit.

Alexandra Stan a făcut publice o serie de fotografii incendiare

Și pentru că tot face asemenea eforturi, Alexandra a publicat în ultima vreme o serie de fotografii sexy, în care poartă un body neon, extrem de decupat. Vedeta a fost probabil mândră să-și arate formele, însă urmăritorii ei nu au avut reacțiile așteptate, aceasta primind numeroase mesaje deloc simpatice. De la 'porno star' până la 'mă dezguști' și până la 'arată-i doar iubitului tău corpul', internauții au întrecut măsura cu criticile, așa cum se întâmplă de fiecare data în social media.

Alexandra este însă deja celebră pentru stilul direct, uneori certăreț, prin care le dă de înțeles cârcotașilor că nu o interesează defel părerea lor. Astfel că, după primul val de jigniri, vizibil iritată, vedeta a publicat o nouă fotografie sexy, cu mesajul: 'Da, îmi place la nebunie să fiu sexy și nu mă feresc să o arăt! Nu mi-e rușine și nu am de ce să mă simt prost. O să mă tot vedeți așa în 2019, deci calmați-vă și scutiți-mă de comentariile voastre negative!'

Foto: Instagram

Citește și:

Mihaela Călin este însărcinată. Prezentatoarea TV de la Antena 1 așteaptă primul copil

În ce zodie se va naște copilul lui Meghan Markle. Bebelușul regal va fi rebel, încăpățânat și energic

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton