Adela Popescu a slăbit 10 kilograme într-o lună. Proaspăta mămică a trecut testul cântarului: ”Vreau să...”

 Stamen Diana
.

La doar câteva săptămâni după ce a adus pe lume cel de-al doilea băiețel, Adela Popescu și-a făcut curaj și s-a urcat pe cântar, pentru a afla câte kilograme are după ce a născut. Situația nu este deloc gravă, asta pentru că vedeta a avut mereu o siluetă de invidiat.

În urmă cu doar o lună și câteva zile, Adela Popescu devenea mamă pentru a doua oară. Vedetea aducea pe lume cel de-al doilea băiețel, pe care l-a numit Andrei, după ce toată lumea a stat cu sufletul la gură să afle numele bebelușului.

Înainte să nască, Adela Popescu s-a urcat pe cântar și avea 70 kilograme. La doar o lună și câteva zile, după ce a născut, proaspăta mămică s-a urcat din nou pe cântar și a avut o surpriză. Acum, vedeta are 60 kilograme, cu 10 kilograme mai puțin. Pentru a scăpa de această greutate, Adela Popescu nu a făcut nimic special, nu a ținut dietă și nici nu a făcut sport, dat fiind faptul că este foarte ocupată cu îngrijirea celor mici.

'Înainte să nasc. Revin și cu un update de azi, la o lună și câteva zile după. Adică vreau să mă cântăresc înainte să vad exact cum stau și apoi hotărăsc dacă vă arăt sau nu', a spus vedeta, la imaginea în care pe cântar apare că are 70 de kilograme.

După ce urmăritorii vedetei au văzut rezultatele, aceștia au vrut să știe cum a reușit să scape de 10 kilograme într-un timp atât de scurt. 'Eu alăptez la greu. Atât', a fost răspunsul pe care prezentatoarea TV l-a dat.

Adela Popescu a născut natural

Pe data de 9 decembrie Adela Popescu a adus pe lume un băieţel perfect sănătos. După 5 ore de chin, ea a născut natural, fiind ajutată de medici şi asistente.

„Gataaa. Uraaaa! Iată chipul meu obosit, imediat ce am ieşit din sală, după cinci ore grele de travaliu! O fotografie mai buna nu a, dar sper sa simtiti si voi fericirea mea nemasurata pe carebo simt eu ca flatiolul e bine, sanatos, voios si mancacios. Va pupam toti patru', a scris Adela Popescu pe Instagram.

Citește și: Cine este bărbatul care a scos-o din depresie pe Adela Popescu, după despărțirea de Dan Bordeianu. Nu e Radu Vâlcan!

Citește și: Adela Popescu a intrat în concediu de maternitate. Cine o înlocuieşte la 'Vorbeşte lumea'

Adela PopescuAdela Popescu

FOTO: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton