Divorț în familia regală britanică? Prințul Charles și Camilla Parker ar fi semnat actele, iar căsnicia lor ar fi luat sfârșit

 Stamen Diana
.

Multe evenimente frumoase au avut loc în ultima perioadă la Casa Regală din Marea Britanie, însă nimeni nu ar avut idee că în spatele acestor bucurii se ascunde și un divorț. Prințul Charles și Camilla Parker ar fi semnat actele de divorț, iar căsnicia lor ar fi luat sfârșit.

Se pare că mariajul Prințului Charles cu Camilla Parker a ajuns la sfârșit, a dezvăluit o sursă apropiată familiei regale, potrivit newidea.com.au. Aceleași surse au mărturisit că Prințul Charles ar fi luat deja legătura cu Fiona Shackleton, aceeași avocată care l-a ajutat să divorțeze și de Prințesa Diana.

'În timp ce toată lumea este concentrată pe rivalitatea dintre Kate Middleton și Meghan Markle, dar și distanțarea dintre cei doi prinți, William și Harry, în spatele pereților palatului a avut loc o dramă mult mai mare', a declarat aceeași sursă.

Vestea că cei doi ar fi divorțat probabil va fi dată în scurt timp, pentru că potrivit informațiilor apărute în presa internațională, Prințul Charles și Camilla Parker ar fi semnat deja actele de divorț. Aparițiile lor împreună sunt tot mai rare în ultima perioadă.

„Se crede că Prințul Charles și Camilla își vor anunța divorțul. Ei ar fi semnat actele și abia s-au văzut în ultimele luni, înafara zilei de naștere a lui Charles, eveniment la care Camilla a participat la rugămintea Reginei, pentru a evita speculațiile', a mai dezvăluit sursa mai sus citată.

Familia Regală BritanicăFamilia Regală Britanică

Camilla Parker a fost absentă la multe evenimente

Camilla Parker a fost absentă de la foarte multe evenimente importante, iar aici este vorba și despre nunta Prințesei Eugenie, care a avut loc în octombrie. Pentru a-și scuza lipsa, soția Prințului Charles a declarat că a fost nevoită să meargă să viziteze o școală din Scoția.

'Cei de la Palat au anunțat că aceasta a fost răcită și de aceea nu a ajuns la întâlnirea festivă a Reginei,  în timp ce Prințul Charles spunea la toată lumea că s-au despărțit', a mai spus sursa din familia regală.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Regina Elisabeta a II-a ar fi ordonat ca nimeni să nu facă vreo dezvăluire despre acest divorț momentan. 'Se spune că Regina a vrut să se păstreze liniștea până când neînțelegerile dintre Meghan Markle și Kate Middleton se vor termina, iar apoi să anunțe despre divorțul Prințului Charles de Camilla Parker. Ea nu mai vrea deloc scandal în aceste momente', a dezvăluit aceeași sursă.

Citește și: Prințul Charles a dezvăluit numele copilului lui Meghan Markle și al Prințului Harry!

Citește și: Meghan Markle nu a fost invitată la ziua lui Kate Middleton!

FOTO: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton