Alexandra Dinu s-a despărțit de iubit! Dovada că Jeffrey Greenstein are o nouă relație

 Cica Cristina
.

În ultimul timp, în spațiul public au existat zvonuri privind o ruptură între Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein. Ultimele indicii arată că, într-adevăr, actrița din juriul Românii au talent și iubitul ei, un cunoscut producător de la Hollywood, s-ar fi despărțit. Mai mult, el deja ar avea o nouă iubită și ar fi înlocuit-o pe fosta soție a lui Adrian Mutu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Dinu a revenit în România, la masa juriului Românii au talent, astfel că a fost nevoită să mențină o relație la distanță cu Jeffrey Greenstein. Se pare, însă, că relația nu a rezistat pentru ei în aceste condiții.

Alexandra-Dinu-iubit-1Alexandra-Dinu-iubit-1

Alexandra Dinu: „Nu îmi place să vorbesc despre viața personală'

Speculațiile privind despărțirea celor doi au fost întărite și după refuzul Alexandrei Dinu de a vorbi despre ceea ce se întâmplă în viața ei amoroasă. Discretă din fire, în momentul în care a fost întrebată de Cătălin Măruță despre cum reușește să se vadă cu Jeffrey, dat fiind că la momentul actual face naveta Italia – România, Alexandra s-a eschivat și a evitat să ofere detalii.

Știi că nu îmi place să vorbesc despre viața mea personală. Când eram mai tânără, reușeai să mă păcălești și să mai scoți câteva ceva de la mine, dar acum…', i-a răspuns Alexandra Dinu.

Citește și: Alexandra Dinu s-a întors în România! Totul despre rolul de jurat la Românii au Talent, relația cu fiul ei și viața sentimentală:'Cred în căsătorie'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a debutat Alexandra Dinu în televiziune, la doar 17 ani:'M-am dus singură la un casting'. Ulterior, a jucat cu actori de la Hollywood / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint, primul sărut în public.Cum au fost surprinși la o terasă în Capitală

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a făcut implant de sprâncene.Ce probleme are după intervenție

Cu cine a fost înlocuită Alexandra Dinu

Dacă până acum existau dubii cu privire la statusul relației sale, incertitudinile încep să se risipească, iar concluzia devine tot mai clară. Aparent, cei doi nu doar că nu mai formează un cuplu, dar producătorul ar fi înlocuit-o deja pe Alexandra Dinu cu o altă femeie. Este vorba despre Salome Chandler, fotomodel care cochetează și cu actoria.

Salome e la polul opus Alexandrei Dinu în ceea ce privește social media. Dacă juratul de la Românii au talent mizează pe discreție, noua cucerire a lui Jeffrey este total opusul. Salome dezvăluie detalii din viața ei pe rețelele de socializare și se afișează în compania lui Jeffrey. De curând, cei doi au fost plecați într-o călătorie, fiind plecați la schi pentru câteva zile.

@salomechandler

Kidnapping teddy ! ##maltipoo ##puppy ##traveler ##losangeles ##lovers ##couplegoals

♬ Myself – Bazzi

Declarații între Jeffrey Greenstein și noua iubită

Mulțumesc dragostea mea, pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face vreodată!  Să fii lângă mine în fiecare dimineață și în fiecare seară.', este declarația de iubire pe care Salome Chandler i-a transmis-o lui lui Jeffrey Greenstein.

Nici fostul partener al Alexandrei  Dinu nu s-a lăsat mai prejos și i-a urat La mulți ani celei mai dulci fete din lume'. Fie ca viața să te binecuvânteze cu toată dragostea, zâmbetele, sănătatea și prosperitatea pe care le meriți! Nu aș putea să fiu mai recunoscător pentru că te am în viața mea!', i-a mai transmis el.

Se pare că Jeffrey a uitat-o pe Alexandra Dinu și petrece tot mai mult timp în compania noii sale partenere, care iubește călătoriile și să pozeze în ipostaze provocatoare.

Momentan nu se cunosc detalii despre motivele care ar fi putut duce la despărțire. Totuși, surse apropiate cuplului au precizat pentru Fanatik că în ultima perioadă Alexandra a refuzat să vorbească inclusiv cu prietenii despre relația cu Jeffrey. Cu toate că ar fi avut probleme delicate, situația pare să fi fost total diferită de această dată.

Cine este Jeffrey Greenstein

Jeffrey Greenstein este unul dintre producătorii Loving Pablo. Tot el a fost cel care s-a ocupat de vânzarea și distribuirea a mai bine de 50 de filme produse de studio, inclusiv seria Eroi de sacrificiu’. De curând, el a fost promovat drept președinte al companiei Millennium.

De asemenea, Jeffrey Greenstein a absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Florida.

Alexandra Dinu nu s-a mutat în SUA pentru iubit

Totuși, în urmă cu ceva timp, Alexandra Dinu ne-a spus că decizia de a se muta în Statele Unite nu a fost determinată de relația din viața ei, ci de ambițiile sale profesionale.

„Trebuie să precizez că mutarea în Statele Unite nu a fost determinată de noua relație din viața mea, ci de ambițiile mele profesionale. Ca pentru orice persoană care îmbrățișează această pasiune a actoriei, Hollywood- ul este visul suprem'.

Sursa foto: Hepta, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton