Cine este Ruslan Cojocaru, de la Șef Sub Acoperire. E proprietarul unui lanț de cafenele

 Cica Cristina
.

Cine este Ruslan Cojocaru, de la Șef Sub Acoperire? Protagonistul emisiunii de azi, 13 aprilie, este Ruslan Cojocaru, fondatorul lanțului de cafenele Tucano Coffee. Acesta va lucra deghizat alături de angajații companiei sale, sub identitatea unui șomer din Republica Moldova care încearcă să se angajeze în România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ruslan Cojocaru este în prim plan la emisiunea Sef sub acoperire, difuzată la PRO TV, în fiecare marți seara. Ruslan este fondatorul uneia dintre cele mai mari lanțuri de cafenele din România.

Ruslan-Cojocaru-Sef-sub-acoperire-1Ruslan-Cojocaru-Sef-sub-acoperire-1

Cine este Ruslan Cojocaru de la Șef sub Acoperire

Ruslan Cojocaru este antreprenor, el fiind cel care a pus baza conceptului fracizei Tucano Coffee. Afacerea a fost fondată în urmă cu zece ani, în Republica Moldova, iar de atunci s-a extins, cu peste 30 de cafenele în România, Federația Rusă și Emiratele Arabe Unite

În 2019, vânzările tuturor partenerilor Tucano din 2019 au fost de 7.500.000 euro, ceea ce înseamnă 1.300.000 de cești de cafea, în jur de 30 de tone de cafea boabe. 

Citește și: Cine este Andreea Cornea, de la Șef Sub Acoperire.Moștenește un imperiu de peste 20 de milioane de euro

Citește și: Cine este Victor Răcariu, de la Șef Sub Acoperire.Are doar 32 de ani și e milionar

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint, primul sărut în public.Cum au fost surprinși la o terasă în Capitală

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, adevărul despre cele mai grele momente din căsnicie:„Am avut perioade în care nu am vorbit o săptămână'/ EXCLUSIV

Ruslan Cojocaru s-a descoperit după ce a făcut El Camino

Ruslan Cojocaru este pasionat de drumeții a declarat că a reușit să se descopere în timpul călătoriei din Spania, după ce a străbătut El Camino. Călătoria spirituală l-a ajutat să se redescopere și i-a schimbat viața.

Cu 3 ani în urmă am mers în Spania din Oviedo în Santiago pe Camino Primitivo. E un drum vechi de pelerinaj de 315 km. Pentru mine a fost o călătorie cu adevărat spirituală. O călătorie spre adevăratul Eu. Am înțeles ce înseamnă adevărata bucurie. Acea călătorie mi-a schimbat viața', a declarat Ruslan Cojocaru.

Ruslan Cojocaru de la Șef sub acoperire e căsătorit și are doi copii

Ruslan Cojocaru este căsătorit și are două fete.

'Sunt căsătorit, am 2 copii, mai exact două fete, ceea ce este … crescut într-o familie cu doi băieţi şi nu ştiam cum e să ai o fată în familie. De la început eram un pic derutat, când am văzut că Dumnezeu mi-a dat două fete, pentru că nu știam cum se educă. Dar, până la urmă nu este nicio diferență, important este să atragi atenția la bază', a povestit Ruslan Cojocaru la un moment dat.

Ruslan Cojocaru: „Am cunoscut îndeaproape oamenii care lucrează la noi'

Ruslan Cojocaru a acceptat provocarea de a participa la Șef sub Acoperire pentru a vedea cum își poate ajuta compania și colegii să se dezvolte.

„Șef sub acoperire a fost pentru mine o experiență ieșită din comun. La toate capitolele – deghizare, actorie – am încercat lucruri absolut noi. Dar cel mai important lucru pentru mine este faptul că am cunoscut îndeaproape oamenii care lucrează la noi – pentru că ei înseamnă de fapt Tucano.

Oameni muncitori, deschiși, fiecare cu istoria sa de viață interesantă. Interacționând și lucrând alături de ei, am înțeles cum pot să le fac munca mai ușoară. Cum putem să perfecționăm Tucano. În acest sens, participarea la emisiune a fost atât o experiență inedită dar și utilă pentru compania mea”, a declarat Ruslan Cojocaru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton