Cum arată și cu ce se ocupă acum Bogdan, fostul soț al lui Hannelore, de la Insula Iubirii

 Lupescu Anca
.

Hannelore și Bogdan au fost unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii. Cei doi au avut o relație complicată, care s-a terminat cu un divorț. Acum, Bogdan nu mai seamănă deloc cu concurentul de la Insula Iubirii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Atât Bogdan, cât și Hannelor au trecut prin transformări spectaculoase. În timpul emisiunii, Bogdan Ionescu era chel, fără barbă și bine făcut. Acum, Bogdan încearcă să își refacă viața după divorțul de Hannelore și și-a schimbat look-ul.

img-41img-41

Bogdan Ionescu a slăbit considerabil. Are un alt stil de a își face părul, merge la sală și și-a lăsat barbă. Fostul concurent și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe, aceea de a fi DJ.

Hannelore de la Insula Iubirii are un nou iubit

După ce a divorțat de Bogdan și apoi și-a schimbat radical înfățișarea, se pare că Hannelore iubește din nou. Fosta concurentă a postat pe internet o imagine în care apare alături de actualul iubit. Lângă fotografie, a scris un mesaj emoționant: „No description needed! #mylove #eyessayitall #happy #together #mylife #mysoul #blueeyes’.

După divorțul de Bogdan, Hannelore de la Insula iubirii a început o viață nouă. Iese în club alături de prietenele sale și pune mare accent pe aspectul fizic acum. Fosta concurentă de la controversatul show de la Antena 1 pare că nu se oprește aici schimbările.

Citește și: Îl mai ții minte pe Bogdan Ionescu de la „Insula Iubirii'? Cât de mult s-a schimbat fostul partener al lui Hannelore și cu ce se ocupă acum

Citește și: Lidia Buble, probleme serioase de sănătate: „Am o durere cruntă. E nevoie de antibiotic și injecții’

Citește și: Hannelore este de nerecunoscut. Fosta concurentă de la Insula Iubirii și-a schimbat complet look-ul și s-a „tunat'

Citește și: Oana Roman a depus actele de divorț. Cum se înțelege acum cu Marius Elisei: „Avem o relație…’

Se pare că bărbatul se numește Claudiu Darabut și este un fost polițist. El își crește singur fetița, după ce soția lui a decedat într-un cumplit accident rutier. Femeia s-a stins din viață în anul 2017, iar cea care conducea mașina era chiar o prietenă de-ale ei. Șoferița a pierdut controlul, a intrat cu mașina într-un indicator rutier, ambele persoane din mașină pierzându-și viața.

Apropierea dintre Hannelore şi Andy a fost mai mult decât evidentă în timpul reality-show-ului Insula Iubirii, mai cu seamă că blonda avea nunta planificată la scurt timp după filmările din Thailanda. Căsătoria dintre Hanne şi, pe atunci, logodnicul ei, Bogdan s-a şi petrecut, însă la câteva luni a apărut divorţul. Previzibil, au spus din nou fanii.

Hannelore, însă, susţine că nu Andy a fost motivul despărţirii sale de Bogdan, iar partida de amor cu ispita a fost, de fapt, o discuţie care a ţinut până în zori.

„Vreau să spun că nu Andi a fost problema care a apărut, nu el a fost cauza… Nu, nu m-am culcat cu el. Am petrecut o noapte împreună, dar nu am făcut altceva decât să vorbim. Ne înțelegem bine, dar între noi nu e nicio relație. Și o spun cu toată tăria, nu mi-ar fi jenă să îmi asum dacă s-ar fi întâmplat ceva. Nici în emisiune nu s-a întâmplat nimic, nici după, a declarat Hannelore pentru wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton