Alex Dima, reacție dură după ce Andreea Esca a confirmat că a avut coronavirus: ”Terminați cu prostiile astea”

 Stamen Diana
.

Alex Dima ia atitudine, după ce Andreea Esca a confirmat că a avut coronavirus și a vorbit pentru prima dată despre situația grea prin care a trecut. Jurnalistul a transmis un mesaj dur celor care nu cred că există COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Luni seară, Andreea Esca a vorbit pentru prima dată despre problemele de sănătate ale sale și ale familiei sale, după ce au fost infectați cu noul coronavirus. Mulți oameni consideră că acest virus nu există și că totul este o conspirație, moment în care Alex Dima a intervenit și i-a avertizat pe toți cei care pun la îndoială gravitatea situației.

Citește și: Andreea Esca a avut coronavirus. Primele declarații: „Da, am fost bolnavă de COVID-19, eu, soțul meu și băiatul'

Prezentatorul de la 'România, te iubesc!', emisiune difuzată la ProTV, nu a mai putut să stea și să vadă cum oamenii nu cred în pericolul cauzat de coronavirus. Alex Dima a transmis un mesaj destul de dur pe una dintre rețelele de socializare.

'Opriti-va!
Ignoranta si nepasarea voastra o sa ne coste pe toti!

Ma uit cu groaza la parerile unor compatrioti despre interviul dat de Andreea Esca. Atata inconstienta…Ce nu pricepeti?

Exista un virus. Oameni, sute, mii sufera. Oameni mor. Macar din respect pentru ei si familiile lor, terminati cu prostiile astea pe care le scrieti!

Ce e atat de greu sa pricepeti ca daca ne imbolnavim toti, nu avem unde sa ne tratam? Daca se imbolnavesc medicii, cine ne trateaza? Cine si unde???
O sa murim cu zile.

Ani la rand, incostienta si nepasarea voastra au tinut tara asta pe loc, la marginea civilizatiei.

Voi ati votat tot felul de incompetenti. Voi le-ati crezut minciunile si prostiile, asa cum, acum ii credeti pe cei care va spun ca virusul asta nenoricit nu exista! Voi!

Ce e in mintea voastra cand ne spuneti ca suntem platiti sa spunem ca exista un virus??? Va e greu sa va spalati pe maini, sa pastrati distanta, sa purtati o masca?

Treziti-va!', este mesajul postat de Alex Dima.

andreea-esca-prima-aparitie-la-tv-dupa-ce-a-contractat-noul-coronavirus-Capture-hp1andreea-esca-prima-aparitie-la-tv-dupa-ce-a-contractat-noul-coronavirus-Capture-hp1

Citește și: Drama neștiută a lui Alex Dima, de la 'România, te iubesc'. Jurnalistul a trecut prin cea mai grea încercare acum 10 ani

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton