Cristi Manea are coronavirus. Fotbalistul CFR Cluj locuiește împreună cu iubita lui, Irina Deaconescu

 Lupescu Anca
.

Cristi Manea a fost depistat pozitiv cu coronavirus, după ce mai multe echipe de fotbal din Liga 1 au fost lovite de virus. Tot mai mulți jucători au fost infectați cu COVID-19. După apariția focarului de la Dinamo, au apărut și primele cazuri la campioana României.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Primul caz a fost cel al lui Alexandru Păun, sâmbătă, 18 iulie, înaintea derby-ului cu FCSB, iar până la această oră, CFR Cluj care 12 cazuri. Ultimul fotbalist depistat cu coronavirus este Cristi Manea, în vârstă de 22 ani, iubitul vloggeriței Irina Deaconescu, cu care și locuiește la Cluj. 

Lista celor 12 cazuri de COVID-19 de la CFR Cluj:

Cristi Manea (fundaş)
Damjan Djokovic (mijlocaş)
Claudiu Petrila (mijlocaş)
Grzegorz Sandomierski (portar)
Cristi Bălgrădean (portar)
Adrian Păun (mijlocaş)
Damjan Djokovic (mijlocaş)
Cristian Moldovan (antrenor cu portarii)
Costin Curelea (antrenor secund)
Cristian Dragotă (preparator fizic)
Bogdan Aldea (preparator fizic)
Radu Pralea (kinetoterapeut)

Cristi Manea și Irina sunt împreună de ceva timp și par mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi au luat decizia de a se muta împreună, iar Irina continuă să facă vlogguri. Tânăra este foarte cunoscută pe Instagram, având peste 700.000 de urmăritori. Totuși, Irina locuiește împreună cu mama ei, de o săptămână.

Citește și: Irina Deaconescu nu a fost susținută de nimeni când a început să posteze pe YouTube: 'Selly îmi spunea că visez foarte mult'

'Spune socialblade-ul că aş câștiga între 9 dolari şi 14 de dolari pe zi, ceea ce nu e adevărat. Nici prima variantă, nici a doua şi că pe lună aş câştiga între 275 de dolari şi 4.400 de dolari. 275 de dolari când mi s-a activat monetizarea pe youtube. Acum sumele sunt mai mari, depinde de cât postez.

Vă pot spune că îmi plătesc chiria liniştită pe lună din monetizare. De multe ori mă întreabă oamenii cât primesc petru o postare pe Instagram și nu plătește postarea, brandul plăteşte postarea de pe Instagram. Nu primeşti bani de pe Instagram. Avem agenţii care ne manageriază. O parte din bani se duc şi la agenţia respectivă, plus că trebuie să plăteşti şi taxe, nu rămân în buzunarul nostru atât de mulţi bani, asta e clar', povestea Irina Deaconescu pe InstaStory, în urmă cu ceva timp.

Irina Deaconescu a trecut printr-o traumă

Irina Deaconescu a devenit cunscută, după ce a dezvăluit că a făcut videochat. Povestea ei este una tristă, pentru că a fost șantajată cu fotografii indecente cu ea.

Citește și: Irina Deaconescu este însărcinată la 22 de ani. Fotbalistul Cristi Manea va fi tătic: 'Mi-am dorit să fiu o mamă tânără'

Vloggerița a povestit că au apărut pe internet poze cu ea dezbrăcată şi, crezând că nu va trece niciodată peste traumă, s-a gândit chiar la un gest extrem.

22580705-282408048937189-4479977874178179072-n-copy22580705-282408048937189-4479977874178179072-n-copy

„Era prin luna septembrie 2016, eram la liceu în clasa a XII-a, în perioada simulărilor, şi în familia mea a apărut o problemă destul de gravă. Era nevoie de o sumă mare bani, într-un timp foarte scurt. Am căutat tot felul de modalităţi pentru a câştiga bani mulţi în timp scurt şi singurele variante erau videochat, videochat, videochat … Mi-am cumpărat o cameră şi am făcut asta timp de 3 luni. După aceste 3 luni, am strâns banii necesari, am spus că închei cu asta şi că nimeni nu va afla ce am făcut', a spus ea.

Citește și: Secretul din trecutul vloggeriței Irina Deaconescu. Frumoasa blondă a făcut videochat în liceu din cauza problemelor cu banii

„A apărut un articol în presă despre asta, au început mesaje de la persoane care îşi făcuseră conturi false. Mă înjurau, denigrau, îmi spuneau să mă sinucid, lumea a început să distribuie acel articol şi ştiu că, la un moment dat, pur şi simplu nu am mai putut. Mă gândeam la tot felul de prostii. Mi se părea că nu există rezolvare, că nu pot trece peste asta. Însă, cu ajutorul familiei şi prietenilor, am ajuns la nişte concluzii. Că eşti om şi că greşeşti, că persoanele care contează te vor iubi orice s-ar întâmpla şi că cei care dispar la primul nu au ce căuta în viaţa ta”, a mărturisit Irina Deaconescu în primul ei vlog de pe YouTube.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton